Στα σκαρία το Playstation 4;


Η Sony δια στόματος Masaru Kato επιβεβαίωσε ότι οι άνθρωποι του Ιαπωνικού κολλοσού, ήδη δουλεύουν πάνω στο σύστημα που θα αντικαταστήσει το PS3!

Ο κ. Kato, Εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών της Sony, αναγκάστηκε να αποκαλύψει τα σχέδια της Sony κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης με τους επενδυτές, για να εξηγήσει τα αυξημένα κόστη του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης.

«Το PS3 έχει ακόμα μεγάλη διάρκεια ζωής σαν προιόν, αλλα πρόκειτε για μια επιχείρηση με βάση πλατφόρμες, για αυτό και σχεδιάζουμε συνεχώς νέες. Δεν μπορώ να συζητήσω για το πότε και πιο προιόν θα παρουσιάσουμε, αλλα η έρευνά μας είναι σε καλό δρόμο, και τα χρήματα πηγαίνουν εκεί.»

Αυτό βέβαια έρχεται σε πλήρη αντιπαράθεση με τα λόγια του Kaz Hirai, o οποίος μερικούς μήνες πριν είχε ξεκόψει κάθε σκέψη για αντικαταστάτη του PS3.

Από την άλλη βεβαια η Nintendo φέρνει το Project Café στην E3, ενώ υπάρχουν φήμες, ότι μερικοί από τους μεγαλύτερους Developer παιχνιδιών, έχουν ήδη παραλάβει dev kits ενός πρωτότυπου για το νέο Xbox!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!