2 Player Reactor: Ελληνικό multiplayer παιχνίδι στο android.

2 player reactorΈχω ένα νέο παιχνιδάκι για το android να σας παρουσιάσω. Μέχρι εδώ καλά. Το παιχνιδάκι όμως είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό, αρά ακόμα καλύτερα έτσι; Μάλιστα το παιχνίδι αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε multiplayer από μια και μόνο συσκευή. Όσο πάει και καλυτερεύει, έτσι δεν είναι;; Τα πράγματα όμως γίνονται τέλεια όταν σας αποκαλύψω ότι το παιχνίδι, αν και δεν είναι φτιαγμένο από Έλληνα, υποστηρίζει κανονικότατα τα Ελληνικά! Ιδού αγαπητό κοινό, το 2 Player Reactor.

Το 2 Player Reactor είναι ένα σχετικά απλό σε σύλληψη παιχνίδι που όμως μπορεί να γίνει άκρως διασκεδαστικό και ανταγωνιστικό. Η οθόνη του κινητού σας μοιράζεται στα 2, με μια οριζόντια νοητή γραμμή, και τα δυο κομμάτια τις οθόνης, παρουσιάζουν το ίδιο περιεχόμενο με τέτοιο τρόπο όμως ώστε ο παίκτης που βρίσκετε σε κάθε μια από τις δυο άκρες, να βλέπει κανονικά. Με λίγα λόγια τα προβάλει ανάποδα.

To μόνο που λείπει λοιπόν είναι να βρείτε ένα φίλο σας,  να τον βάλετε από την απέναντι πλευρά σε ένα τραπέζι με το κινητό κάτω, και να ιδρώσετε για να πάρετε τη νίκη. Το 2 Player Reactor, έχει μια αρκετά πλούσια ποικιλία από mini παιχνίδια που ορισμένα από αυτά απαιτούν συγκέντρωση ,παρατηρητικότητα και καλά αντανακλαστικά, ενώ άλλα απαιτούν απλά γνώσεις.
Μερικά βέβαια απαιτούν όλα τα παραπάνω, αφού όλα τα παιχνίδια έχουν χρονικό όριο αντίδρασης για τους δυο παίκτες, με τον πιο γρήγορο(και φυσικά σωστό) να κερδίζει. Για κάθε σωστή απάντηση κερδίζετε ένα πόντο, για κάθε λάθος χάνετε ένα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον αντίπαλό σας.

Τα διαθέσιμα παιχνίδια ποικίλουν από το απλό «πάτα πρώτος την οθόνη μόλις ασπρίσει» μέχρι το «βρες την πρωτεύουσα» ή «ποια από τις δυο χώρες έχει μεγαλύτερο πλυθησμό» . Τα παιχνίδια βέβαια δεν έχουν ονόματα, απλά προσπαθώ να σας δώσω μια ιδέα για το τι σας περιμένει!

Το πιο εντυπωσιακό βέβαια στοιχείο είναι όπως είπα στον εκτεταμένο πρόλογο, ότι το παιχνίδι είναι στα Ελληνικά! Βέβαια μη φανταστείτε ολόκληρες εκθέσεις μεταφρασμένες, αφού το μόνο κείμενο του παιχνιδιού, είναι οι απλές προτάσεις που σας εξηγούν πως παίζεται το κάθε παιχνίδι, αλλα η ύπαρξη της γλώσσας μας και μόνο, δείχνει ότι ο Developer μας πρόσεξε,  πράγμα που ελπίζω να γίνεται ακόμα συχνότερα στο μέλλον.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, το παιχνίδι δεν απαιτεί multitouch από η συσκευή σας, αφού ένα πάτημα σε όλα τα mini games είναι αρκετό για να αναδείξει τον νικητή.

Το 2 Player Reactor διατίθεται δωρεάν στο Android Market(καιρός να το ξαναναφέρω αυτό αφού πλέον δεν είναι όλα τσάμπα) ενώ υπάρχει και μια επί πληρωμή έκδοση, η οποία υποστηρίζει παιχνίδι τεσσάρων παικτών(!!! Μάλλον θα θέλει μεγάλες οθόνες!).
Συμβουλή του Angroid.info: Μην παίξετε το παιχνίδι στη συσκευή σας με κάποιον που δεν ξέρει να χάνει, για να μην τη δείτε ξαφνικά γεμάτη τρύπες, ή να εκτινάσσετε στον τοίχο :P

2 player reactor 2 player reactor 2 player reactor

2 player reactor 2 player reactor 2 player reactor

 

[app=coolcherrytrees.games.reactor]

 

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!