Double XP Weekend απο την Sony για το Killzone 3

alt

Ευχάριστες εκπλήξεις από την Sony για τους κατόχους του Killzone 3!

Μαζί με το Welcome Back πρόγραμμα της Sony για τους χρήστες, μετά τον ένα μήνα χωρίς online gaming λόγω της απουσίας του PSN οι άνθρωποι της Sony και του Killzone αποφάσισαν να δώσουν στους πολεμοχαρείς πελάτες τους ένα Σαββατοκύριακο με διπλό XP. Το Event ξεκίνησε χθες  20 Μαΐου (μιας και είναι περασμένες 12) στις 7 το απόγευμα και θα κρατήσει μέχρι τις 23 Μαΐου  12:00 το μεσημέρι. Στην οθόνη με το score σας στο τέλος της πίστας θα λέει “Fast Starter Bonus” αντί του σωστού “Bonus Points” πράγμα που οφείλεται σε λάθος κειμένου και θα διορθωθεί για τα επόμενα events. Οπότε αν έχετε μείνει πίσω, οπλίστε τα όπλα σας, ξεσκονίστε τους αόρατους μανδύες σας, βιδώστε τα Bots και τα Turrets σας γιατί θα γίνει χαμός από κόσμο!

Επιπλέον μην ξεχνάτε πως με το Welcome Back οι κάτοχοι PSP θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν δωρεάν το Killzone: Liberation.

StratosGk

Έμαθε να μετράει παίζοντας Crash Bandicoot και ερωτεύτηκε σε μικρή ηλικία το μαγευτικό Metal Gear Solid. Φήμες τον θέλουν να επισκέπτεται καθημερινά το /r/NeverBeGameOver/ ελπίζοντας για Chapter 3.