Επιβεβαιώθηκε(;) το Modern Warfare 3, απο το OPM UK [Update 7/5]

Το επίσημο περιοδικό της Sony στην Αγγλία με μία διαφήμιση η οποία έχει τον αριθμό 3, όπως βλέπετε στην εικόνα.

Αναφέρεται ότι “Το μεγαλύτερο παιχνίδι στον κόσμο επιστρέφει” ενώ ο αριθμός που πιάνει όλη την σελίδα είναι στο στύλ της γραμματοσειράς της σειράς Modern Warfare. Όπως όλα δείχνουν, την Δευτέρα θα έχουμε την αποκάλυψη του τίτλου, ενώ κλασσικά θα μας δείξουν gameplay στην press conference της Microsoft στην Ε3.

Θα αναρωτιέστε όμως γιατί να υπάρχει teaser σε ένα περιοδικό για το.. Playstation, αφού οι Microsoft και Activision έχουν στενή συνεργασία, και βάσει συμβολαίου τα DLC των παιχνιδιών πρέπει να βγαίνουν πρώτα εκεί. Λογικά, όπως δείχνουν και οι φήμες, το Modern Warfare 3 θα μεταφερθεί και στο NGP! Όλα αυτά μένουν να επιβεβαιωθούν βέβαια.

Το Modern Warfare 3 όπως όλα δείχνουν δημιουργείται απο την Infinity Ward, σε συνεργασία με την Raven και την Sledgehammer Games, και θα κυκλοφορήσει λογικά τον Νοέμβριο για XBOX360, PS3, PC (και πιθανώς NGP, αλλά και 3DS)

UPDATE: Όπως μου δήλωσε προσωπικά o Dan Amrich της Activision (κάνοντας τον ανήξερο), το μεγάλο παιχνίδι που κυκλοφορεί στο PS3 φέτος είναι το Uncharted 3 εννοώντας ότι το teaser αναφέρεται σε αυτό. Βρε που τα πουλάτε αυτά; Άλλωστε το έχει πει και ο Patcher

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.