“Ανακοίνωση” Modern Warfare 3 δια στόματος του voice actor του Ghost

Ο Craig Fairbrass, που έχει δουλέψει μαζί με την Infinity Ward και έχει δανείσει τις φωνές του στον  Gaz του CoD4 και στον Ghost του MW2, ανακοίνωσε ότι δουλεύει πάνω σε κάτι στο Los Angeles.

“Μόλις γύρισα απο το Los Angeles, που έκανα κάτι.. Έκανα μερικές δουλειές, και μία απο αυτές έχει να κάνει μεεεε.. δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά ξέρετε τι εννοώ!”

Επίσης παραδέχτηκε ότι η Activision τον κάλεσε να δουλέψει τον Ιανουάριο πάνω σε παιχνίδι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Infinity Ward εδρεύει στο Los Angeles! Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Μην ξεχνάμε ότι δεν είναι όμως ξεκάθαρο αν η Activision έχει κερδίσει τα δικαιώματα τους “Modern Warfare” franchise μετά τις απολύσεις των ιδρυτών της Infinity Ward.

Η ανακοίνωση του επόμενου CoD πλησιάζει, και όπως φαίνεται Sledgehammer, Raven και Infinity Ward δουλεύουν πάνω στον ίδιο τίτλο

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.