Χασούρα για τη Sony το κάθε Playstation Vita

Η τιμή που ανακοίνωσε η Sony για το Playstation Vita ήταν αν μη τι άλλο μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, αφού παρόλη τη διαφορά στη δυναμικη του Hardware έρχεται σε άμεση αντιπαράθεση με την τιμή του 3DS.

Αυτό βέβαια έχει ως αποτέλεσμα η Sony να μην αποκομίζει κέρδος από τις πωλήσεις τις κονσόλας, μέχρι να πέσουν οι τιμές του hardware, και μάλιστα να χάνει ένα σημαντικό ποσό σε κάθε πώληση, που περιμένει να αποσβέσει με τη πώληση Software.

Σε συνέντευξη του μάλιστα στο Reuters ο πρόεδρος του τμήματος καταναλωτών της Sony, Kaz Hirai δήλωσε ότι η Sony αναμένει να βγάλει κέρδος ανα πώληση από την κονσόλα, σε τρία χρόνια από την κυκλοφορία του.

Επίσης εξέφρασε την ελπίδα του ότι το Vita θα πουλήσει περισσότερες κονσόλες από το PSP, το οποίο όπως ανακοινώθηκε στην συνέντευξη τύπου χθες είχε πουλήσει 70.000.000 μονάδες.

Τέλος σύμφωνα με το αφεντικό της SCEA, Jack Tretton, το Vita αναμένεται εντός του 2011 στην Ιαπωνική αγορά, αλλα δεν αποκλείεται να υπάρξει καθυστέρηση στις υπόλοιπες αγορές του κόσμου.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!