Δεν έχει πάρει ακόμη «πράσινο φως» απο την Microsoft το επόμενο Alan Wake

alan wake

Το joystiq.com, επικοινώνησε με τον Phil Spencer των Microsoft Game Studios, ώστε να ψαρέψει καμιά πληροφορία σχετικά με το επόμενο project της Remedy.

Τα νέα του Spencer δεν είναι ευχάριστα. Η Microsoft δεν έχει δώσει ακόμη το πράσινο φως. Επίσης δήλωσε, ότι η Microsoft αν και δεν είναι ευχαριστημένη απο τις πωλήσεις του τίτλου, θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με την Remedy, και για αυτό είναι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις.

Ο Spencer είναι πεπεισμένος ότι η Remedy θέλει να έχει έτοιμο το παιχνίδι όταν τους το παρουσιάσεις ώστε να υπογράψουν, και δεν έχει απευθυνθεί σε κάποιον τρίτο Publisher.

Μεταξύ μας, σαν fan του Alan Wake, χωρίς fanboyσμούς, δεν θα με χάλαγε καθόλου το Alan Wake 2 να γίνει multiplatform, ώστε περισσότεροι άνθρωποι να καταφέρουν  να νιώσουν την εμπειρία! Ουπς. Αυτό είχε πει και η Remedy :P

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.