Horde 2.0 για το Gears of War 3

GOW3

Το Gears of War 3 αποτελεί έναν απο τους πιο αναμενόμενους τίτλους για το 2011, και απολύτως δικαιολογημένα. Στην Ε3 αποκαλύφθηκε και το ανανεωμένο Horde mode, το οποίο είναι “πρόγονος” διαφόρων παραλλαγών σε άλλα παιχνίδια, όπως το Zombies mode των Call of Duty της Treyarch.

Κύρια προσθήκη είναι η προσθήκη objectives τα οποία δίνουν και έναν στόχο στο παιχνίδι, και όχι απλά καταπολέμηση διαδοχικών κυμάτων εχθρών. Παράλληλα, θα χρειαστεί οι παίκτες να κινούνται σε όλη την πίστα, και όχι να παραμένουν σε ένα καλά προφυλαγμένο σημείο!

Ευπρόσδεκτες προσθήκες είναι η δημιουργία φραγμάτων, τα οποία αγοράζονται και αναβαθμίζονται με πόντους που κερδίζετε όταν σκοτώνετε εχθρούς. Επίσης, μπορείτε να βάλετε αυτόματα turrets για μικρή επιπλέον βοήθεια αλλά και να στείλετε εικονική φιγούρα στους εχθρούς για αντιπερισπασμό!

Το Gears of War 3 αναμένεται τον Σεπτέμβριο αποκλειστικά στο XBOX 360

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.