Vodafone League: Αθλητικά νέα Powered by Sport24.gr

Μετά το Sentragoal.gr που τρύπωσε στα Android μας, μέσω του Sentra 103.3 app, σειρά πάιρνει ένα δεύτερο μεγάλο Ελληνικό αθλητικό Portal, το Sport24.gr να χρησιμοποιήσει ως δούρειο ίππο το Vodafone League για να κάνει έφοδο στα κινητά μας τηλέφωνα.
H Vodafone, ως επίσημος χορηγος της (επίσημα πέτσινης) ελληνικής Superleague φέρνει μια νέα εφαρμογή για το android, με τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις.

To Vodafone League εκτός απο τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις, σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε την τρέχουσα βαθμολογία του πρωταθλήματος και των Play Off,νέα απο συγκεκριμένες κατηγορίες με θέμα το ποδόσφαιρο αλλα και τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων.

Εκτός των αναμενώμενων παραπάνω, μέσω της εφαρμογής μπορείτε να δείτε ολα τα Scores των αγώνων που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλα και τα Photostories, με τα φωτογραφικά ρεπορτάζ.

Απο τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, μπορείτε θα θέσετε την αγαπημένη σας ομάδα, ωστε με την επιλογή “η ομάδα μου” στο κεντρικό μενού να προβάλετε τα νέα που αφορούν μονάχα την ομάδα σας. Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίσετε τον τρόπο και τη συχνότητα των αυτόματων ανανεώσεων του περιεχομένου, επιλογή που καλό θα ήταν να ρυθμίσετε σε “χειροκίνητη ανανέωση” αν έχετε πρόβλημα με τη μπαταρία.
Οπως είπα στην αρχή, η πηγή του προγράμματος δεν είναι άλλη απο το Sport24.gr το οποίο πρόκειται για ένα απο τα μεγαλύτερα και πιο ενημερωμένα αθλητικά Portal της χώρας μας.

Στα αρνητικά στοιχεία, η παρουσία μόνο του ποδοσφαίρου, απο την τεράστια βάση νέων του portal, πράγμα που εξαρχής είναι λογικό, μια και είναι δημιουργημένη απο τη Vodafone για τη SuperLeague, οπως και η απουσία των Blogs που είναι διαθεσιμα στο Sport 24 κάτι όμως που η Vodafone θα μπορούσε να προσθέσει.
Απο την άλλη όσες ειδήσεις “κατέβουν” στη συσκευή σας, είναι διαθέσιμες για ανάγνωση και offline.

Sentra 103.3 ή Vodafone League; It’s up to you! Εγω κρατάω και τα 2.

[app]gr.media24.vodafone[/app]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!