Wii U. μι-γιου, γιου-γουι, θα τα βρούμε!


Η Nintendo μας άφησε με μια γλυκόπικρη γεύση στην Ε3, ακολουθώντας την τακτική των υπόλοιπων εταιριών. Δυστυχώς οι εκπλήξεις είχαν να κάνουν μόνο με απουσίες.

H παρουσίαση άρχισε με τη ανακοίνωση των 25 χρόνων Legend Of Zelda, με ένα montage από τις περιπέτειες του link αυτά τα 25 έτη, και μια ζωντανή ορχήστρα(!) στην αίθουσα για να παίξει μερικές από τις γνωστές μελωδίες της σειράς.

Την σκυτάλη ανταλλάζουν ο Satoru Iwata, και ο Reggie Fils-Aime με την αρχή να γίνεται με το 3DS.

Ανακοινώθηκε ότι το Zelda Ocarina Of Time 3DS θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με μερικά νέα Modes. Επίσης βάλτε στη λίστα τα Mario Kart 3D, StarFox 3D,Super Mario 3D,Kid Icarus Uprising, Luigi Mansion 2, ενώ από εξωτερικές εταιρίες παραγωγής έρχονται τα Ace Combat 3D, Tetris, Cave Story 3D, Resident Evil: Revelations, Driver Renegade, Pac-Man & Galaga Dimensions, Tekken 3D, Metal Gear Solid Snake Eater 3D και αρκετά ακόμα.
Το Virtual Console για το 3DS θα περιέχει παιχνίδια από το Gameboy, το gameboy console αλλά και οικιακές κονσόλες. Δωρεάν θα διατεθεί για τα εγκαίνια της υπηρεσίας, το Excitebike 3D Classics.

Και πάμε στο ζουμι! Wii U κύριοι!

Μπορεί από όνομα να..πάσχει, αλλα το χειριστήριο έρχεται για να καλύψει το κενό! Ένα υπερμέγεθες  3DS με μια μόνο οθόνη και χωρίς 3D είναι η κοντινότερη περιγραφή,(ή ένα μεγάλο Playstation Vita) στο οποίο θα μπορείτε να προβάλετε το παιχνίδι στην ενσωματωμένη οθόνη του χειριστηρίου, αν η τηλεόραση είναι πιασμένη. Δυο αναλογικοί μοχλοί, μικρόφωνο, ηχεία, γυροσκόπιο,accelerometer,2 L&R buttons, δόνηση και D-pad, και οθόνη 6.2 ιντσών έχει απλά τα ΠΑΝΤΑ!
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχει προς τα πίσω συμβατότητα με όλα τα περιφερειακά και τα παιχνίδια του Wii, ενώ τα Wii remote δουλεύουν μια χαρά στη νέα κονσόλα. Με λίγα λόγια είναι ακόμα μια κονσόλα στο χειριστήριο του Wii!

Wii U
Το νέο Wii U



Στη νέα κονσόλα έρχονται ένα νέο Smash Bros(θα κυκλοφορήσει και για 3DS) και το Super Mario Bros Mii στο οποίο δίπλα στους 2 διάσημους υδραυλικούς θα μπορείτε να βάλετε το mii σας!

Το πρώτο παιχνίδι που αναπτύσσετε επίσημα είναι το Lego City Stories, ενώ εντυπωσιακότατα ήταν τα demo με τίτλους όπως DarkSiders 2, Batman Arkham asylum,Assasins Creed, Ghost Recon Online, Battlefield III, Dirt, Tekken(για πρώτη φορά σε οικιακή κονσόλα της Nintendo), Ninja Gaiden 3 και το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ Zelda HD(απλά σαν εικόνες, καμιά ανακοίνωση).

Για το Wii δεν υπήρχε καμία ανακοίνωση ουτε καν για το νέο Zelda  εκτός της συμβατότητας με το χειριστήριο του Wii U, πράγμα που πιθανότατα σημαίνει οτι η κονσόλα αργοπεθαίνει(αν δεν έχει πεθάνει ήδη)

Μια μέτρια λοιπόν press Conference μέχρι και το 3DS το οποίο μετά και την αποκάλυψη του Playstation Vita έχει πολύ δουλειά αν θέλει να επαναλάβει την κυριαρχία του DS, η οποία πήρε HD χρώμα με το  Wii U το οποίο είναι οσο εντυπωσιακό περίμενα, και κάτι παραπάνω, αφού αντίθετα με το 3DS, η λίστα με τα παιχνίδια είναι άκρως θελκτική(με ένα ερωτηματικό για την τιμή)

http://www.youtube.com/watch?v=CcQZmctjles

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!