Τα χαλάει η Team Bondi με την Rockstar;

Μετά απο αναφορές στο Internet για απάνθρωπες ώρες εργασίας στο στούντιο ανάπτυξης της Team Bondi (τόσο απάνθρωπο ωράριο, που δεν έχουν ούτε καν 8 ώρες ύπνου!). Φήμες θέλουν να μιλάμε για 12ωρο, ενώ σε δύσκολους περιόδους, μπορεί να έφταναν και τις 110 ώρες την εβδομάδα (μιλάμε για 22 περίπου ώρες κατα μέσο όρο την ημέρα!). Και αυτά για επτά έτη ανάπτυξης!

Πέρα απο αυτά, φαίνεται ότι η Rockstar, παρά το ενθουσιώδες marketing, δεν θα συνεχίσει την υποστήριξη στην Team Bondi, παρά το γεγονός ότι το L.A. Noire ήταν ένα απο τα αρτιότερα παιχνίδια της χρονιάς και οι πωλήσεις ήταν αρκετά καλές για παιχνίδι του είδους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο πρώην εργαζόμενου του Games Industry, και νυν της Rockstar θεωρούν ότι ” η Team Bondi θα είχε βουλιάξει 7 χρόνια πριν”

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.