Coming November 2011.. Χάθηκαν οι υπόλοιποι μήνες;

Όπως ενδεχομένως να έχετε παρατηρήσει και οι ίδιοι, οι μεγαλύτερες κυκλοφορίες του 2011, έχουν συγκεντρωθεί προς το τέλος του 2011, ενώ η πλειοψηφία αυτών έχουν προγραμματιστεί ώστε τον Νοέμβριο να βγούν στην αγορά. Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι μας περιμένει.

Battlefield 3

Πέντε μέρες πριν τον Νοέμβριο, έχουμε μία τεράστια κυκλοφορία που οι περισσότεροι gamers, είτε το αγοράσουν, είτε όχι, περιμένουν με ανυπομονησία. 25 Οκτωβρίου, πιάστε θέση, γιατί το Battlefield επιστρέφει ανανεωμένο σε PC, PS3 και XBOX360, με έναν τεράστιο τίτλο, ο οποίος χρησιμοποιεί την πολυδιαφημισμένη μηχανή Frostbite 2, η οποία μπορεί να αποδώσει άκρως ρεαλιστικά γραφικά.

Uncharted 3

Ο Νοέμβριος μπαίνει, και ο Drake επιστρέφει στο τρίτο μέρος της δημοφιλούς σειράς Uncharted. Εκρηκτικό single player, αλλά και διασκεδαστικό multiplayer σας περιμένουν σε έναν τίτλο που τα συνδυάζει όλα. For your interest, να αναφέρουμε ότι μπορείτε να κατεβάσετε και την multiplayer beta απο το PSN αύριο, ενώ αν έχετε PS Plus ή Infamous 2 μπορείτε να την κατεβάσετε απο τις 28 Ιουνίου. 1η Νοεμβρίου, αποκλειστικά στο Playstation 3.

Call of Duty: Modern Warfare 3

MW3Μετά το αμφιλεγόμενο Black Ops, ήρθε η σειρά της Infinity Ward σε συνεργασία με την Sledgehammer Games να αναλάβουν δράση. Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος αποκτάει σάρκα και οστά στο νέο μέλος της σειρά Modern Warfare. Συνδυάζοντας κινηματογραφικές στιγμές στο single player, Spec-ops με συνεργατικό παιχνίδι δύο ατόμων, και το εθιστικό fast-paced multiplayer, σίγουρα είναι ένας τίτλος που θα πρέπει να έχετε στον μυαλό σας, όταν με το καλό έρθει η ώρα. Στις 8 Νοεμβρίου, πολεμήστε σε πολλά μέρη του πλανήτη με το Modern Warfare 3 στα XBOX360, PS3 και PC.

Εlder Scrolls V: Skyrim

Τρεις μέρες μετά την κυκλοφορία του Modern Warfare 3, το πολυαναμενόμενο Skyrim θα βρίσκεται στα ράφια των καταστηματων. Το παιχνίδι θα διαδραματίζεται 200 χρόνια μετά το Oblivion, ενώ η περιοχή του τίτλου θα είναι τεράστια, ίσως και λίγο μεγαλύτερη απο του Oblivion: 5 πόλεις και πολλά χωριά θα μπορείτε να επισκέπτεστε, ενώ η ανανεωμένη μηχανή γραφικών δίνει νέο αέρα στην σειρά. Επιστροφή στον μεσαίωνα στις 11-11-11.

Assassin’s Creed: Revelations

ACΟ Ezio επιστρέφει για το τρίτο και τελευταίο μέρος της ιστορίας του. Η μάχη μεταφέρεται στην Κωνσταντινούπολη, ενώ διαθέσιμος και playable χαρακτήρας θα είναι και ο Altair που συναντήσαμε στο πρώτο μέρος της σειράς. Το παιχνίδι θα έχει παράλληλα και ανανεωμένο multiplayer. Την νέα περιπέτεια μπορείτε να την απολαύσετε στις 15 Νοεμβρίου για XBOX360, PS3 και Windows. Σίγουρα, δυνατό κλείσιμο για την ιστορία του Ezio, και ελπίζουμε να πάμε του χρόνου στο τρίτο κύριο μέρος της σειράς.

Halo Combat Evolved Anniversary

Ακριβώς 10 χρόνια μετά, το πρώτο Halo επιστρέφει ριζικά ανανεωμένο, στο XBOX360. Το παιχνίδι-σταθμός στην ιστορία των FPS, επανέρχεται για να το θυμηθούν οι μεγάλοι, να το νιώσουν οι νεότεροι, και να το παίξουν όσοι δεν κατάφεραν το 2001 επειδή ήταν Nintendo Fanboys και δεν δέχονταν να πάρουν άλλη κονσόλα απο το Gamecube (σαν εμένα ένα πράμα :P ). 15 Νοεμβρίου και αυτό, αποκλειστικά στο XBOX360

NFS: The Run

Ξεκινήστε το ταξίδι απο την μία άκρη των ΗΠΑ εως την άλλη, σε μία τρελή καταδίωξη. Το The Run, είναι το πρώτο NFS που εμφανίζεται ο χαρακτήρας εκτός του αυτοκινήτου, ενώ η ΕΑ υπόσχεται και δυναμική υπόθεση. Προσωπικά, την βρίσκω ενδιαφέρουσα ιδέα, αν και κάτι μου λέει ότι θα είναι ένα ακόμη παιχνίδι που θα απογοητεύσει στην σειρά Need for Speed. Και αυτό στις 15 Νοεμβρίου.

 

Σε όλα τα παραπάνω, πρέπει να προσθέσετε και το The Legend of Zelda: Skyward Sword, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος του έτους, αλλά και τους πολλούς τίτλους του 3DS που έρχονται και αυτοί στα τέλη του 2011. Μιλάμε για τρελό μήνα. Α, και για να ευχαριστήσω τον StratosGk που έχει αρχίσει να βγάζει καπνούς, έχουμε και την MGS Collection στα XBOX360 και PS3!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.