GamesCom 2011: Που και πότε

Η εβδομάδα τελειώνει, και η ερχόμενη αποτελεί μία απο τις οάσεις ειδήσεων για gaming εντός του καλοκαιριού, αφού οι σημαντικές ανακοινώσεις πραγματοποιούνται κατά την Ε3 στις αρχές του Ιούνη και μετά το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στις επερχόμενες κυκλοφορίες στο τέλος της χρονιάς ή και.. στην επόμενη Ε3!

Μέσα σε αυτό το μοτίβο, έρχονται οι GamesCom, TGS και GDC να σπάσουν λίγο την ρουτίνα με μικρές -αλλά πολλές φορές σημαντικές- ανακοινώσεις. Για ιστορικούς λόγους, πέρυσι στην GamesCom ανακοινώθηκε ότι το Mass Effect 2 θα βγει στο PS3, ενώ πρόπερσι είχαμε μάθει για το PS3 Slim και την μείωση τιμής στα 300€.

Δυστυχώς, λίγες ειναι οι εταιρίες που έχουν συνεντεύξεις. Βασικά, μόνο Sony και EA. Ε, αυτές λοιπόν σας προσκαλούμε να δούμε παρέα όπως είχε γίνει και στην Ε3 μέσω του ειδικού group στο Windos Live Messenger (σικ).

EA Gamescom 2011: 17:00 ώρα Ελλάδος (link) 16/8

Sony Gamescom 2011: 19:40 ώρα Ελλάδος (facebook link) ή μέσω της επίσημης Android εφαρμογής ή μέσω του PS Home ή μέσω του PS Blog που-δεν-ανοιγει-το-link-που-μου-εδωσε-ο-stratosgk-επειδη-πεταει-not-found-error (will be updated soon) 16/8

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.