[GamesCom 2011]To MW3 γνωρίζει τους Dedicated Servers, ανησυχία για cheaters

Με το Modern Warfare 2, η Infinity Ward είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι προτιμάει το matchmaking αντί των dedicated server, καθώς προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια για τους cheaters.

Ωστόσο, στο Modern Warfare 3 η κατάσταση αλλάζει και οι server επιστρέφουν. Παρόλα αυτά η Activision έχει εκφράσει ήδη την ανησυχία της: Το PC είναι μια ανοικτή πλατφόρμα και το cheating θα ειναι πιο εύκολο συγκριτικά με τις κονσόλες. Με το Call of Duty Elite, η Activision θα δίνει διάφορα δώρα (οχι ingame βλακίτσες, real world πράγματα) στα οποία έχει επενδύσει εκατομμύρια δολάρια.

Με τόσα δώρα και έπαθλα, οι cheater είναι ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία για την Activision, και εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε ότι δεν θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι χωρίς να μπορούν να εγγυηθούν σωστό και ισορροπημένο gameplay για τους παίκτες.

Εσείς προτιμάτε matchmaking ή dedicated servers;

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.