Ο Max Payne επιστρέφει τον Μάρτιο, έχει και multiplayer!

Μετά το Max Payne 2, η Remedy έδωσε εξ’ ολοκλήρου τα δικαιώματα του franchise ώστε να προχωρήσει στο επόμενό της project, το γνωστό σε όλους μας σήμερα Alan Wake.

Η Rockstar, έχοντας στα χέρια της ένα δυνατό franchise έχει ανακοινώσει εδώ και χρόνια το τρίτο μέρος του παιχνιδιού, Max Payne 3. Μετά απο καιρό στην αφάνεια, το Max Payne 3 ανακοινώθηκε για κυκλοφορία τον ερχόμενο Μάρτιο.

Στο τρίτο παιχνίδι ο Max βρίσκεται στην Βραζιλία, ενώ ιδιαίτερη έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι το παιχνίδι θα έχει και multiplayer με τους χάρτες του παιχνιδιού να αλλάζουν κατά την διάρκεια του αγώνα. Το θέμα είναι να δούμε πως θα χρησιμοποιήσουν το.. bullet time σε ένα online παιχνιδι!

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά μέχρι τον Μάρτιο πρέπει να τελειώσω το Max Payne 2 :) Το Max Payne 3 θα κυκλοφορήσει σε Xbox360, PS3 και PC.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.