Όλες οι λεπτομέρειες του multiplayer του Modern Warfare 3!

Κάθε χρονιά η σειρά Call of Duty επιστρέφει δυναμικά, εναλλάξ από την Infinity Ward και την Treyarch. Αυτή τη χρονιά η πρώτη, μαζί με την Sledgehammer Games, μας προσφέρουν το Modern Warfare 3, το οποίο αποκαλύφθηκε στην Ε3 2011, αλλά μόλις πριν λίγη ώρα έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες του online μέρους του παιχνιδιού, στην Call of Duty XP.

Όπως τονίστηκε πολλές φορές, το Modern Warfare 3 είναι το πιο ισορροπημένο Call of Duty που δημιουργήθηκε ποτέ. Ακούγοντας την κοινότητα και την fanbase, αφαίρεσαν τα πράγματα που ενοχλούσαν τους παίκτες. Όχι πλέον Last Stand, Comando ή One Man Army. Τέλος στο Nuke που τελείωνε το παιχνίδι μετά απο 25 killstreaks. Επίσης, τα shotguns δεν αποτελούν πλέον secondaries, αλλά primaries όπως και στο Call of Duty 4!

Το σύστημα των killstreaks έχει αναδημιουργηθεί πλήρως και πλέον τα killstreaks χωρίζονται σε τρεις βασικές κατηγορίες: Support, Assault και Specialist.

Πάρτε επιθετικά και ατομικά killstreaks μέσω του Assault package, βοηθήστε την ομάδα σας μέσω των Support killstreaks ή κερδίστε επιπλέον perks αποκλειστικά για εσάς μετά απο ορισμένο streak!

Το Modern Warfare 3 θα είναι το πιο κινηματογραφικό single player παιχνίδι της σειράς, ενώ στον δίσκο του παιχνιδιού θα υπάρχουν 16 χάρτες.

Το Call of Duty Elite θα είναι βασικό στοιχείο του MW3. Πολλές υπηρεσίες θα είναι δωρεάν όπως το ανέβασμα 30″ κλιπ απ’ ευθείας στο Youtube, ή την δημιουργία Clan Group. Αν αποφασίσετε να πληρώσετε, θα κερδίσετε πολλά επιπλέον προνόμια συμπεριλαμβανομένου μηνιαίων DLC πληρώνοντας 49.90€ τον χρόνο. Το Elite θα είναι διαθέσιμο σε κάθε φορητή συσκευή (Android, iOS ή iPad), στο PC σας αλλά και μέσω της κονσόλας σας!

Το Modern Warfare 3 θα έχει και ολοκαίνουριο mode! Το Kill Confirmed πρόκειται για ένα Team Deathmatch στο οποίο πρέπει να πάτε στον τόπο που σκοτώσατε τον αντίπαλο ώστε να επιβεβαιωθεί το Kill και να πάρει πόντους η ομάδα. Ουσιαστικά πρόκειται για προσπάθεια αντιμετώπισης των campers.

Όλοι μας έχουμε ένα αγαπημένο όπλο, έτσι; Για εμένα είναι το UMP45. Έχω περάσει αρκετές ώρες παίζοντας με αυτό το όπλο, και έχω πάρει χιλιάδες kills με αυτό. Στο MW3 τα όπλα που παίζεται περισσότερο θα δέχονται xp και θα ανεβαίνουν level. Όσο πιο πολύ παίζετε, τόσο πιο καλά ο χαρακτήρας σας θα γνωρίζει να χειρίζεται το όπλο. Έτσι θα μπορείτε να κάνετε upgrades ώστε να μειωθεί το recoil του όπλου ή να βάλετε δύο attatchments.

Το Modern Warfare 3 θα μπορούν να το παίξουν όλοι στην Call of Duty XP. Πάνω από 100 Xbox360 έχουν στηθεί στον εκθεσιακό χώρο, οπότε αναμείνατε πολύ, μα πολύ, gameplay τις επόμενες ώρες, οπότε ακολουθήστε το XGamers στο twitter ή κάντε μας like στο facebook για να ενημερώνεστε συνέχεια! Η Call of Duty XP μόλις ξεκίνησε!

Το Modern Warfare 3 θα κυκλοφορήσει για Xbox360, PS3, PC, Wii και DS τον Νοέμβριο!

 

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.