Και σε συλλεκτικές εκδόσεις το Final Fantasy XIII-2

Από σήμερα οι φανατικοί της σειράς, θα μπορούν να προπαραγγείλουν τις δύο συλλεκτικές εκδόσεις του αναμενόμενου παιχνιδιού!

Η Limited Collector’s Edition, θα περιλαμβάνει αντίτυπο του παιχνιδιού, CD με τραγούδια επιλεγμένα από την ομάδα ανάπτυξης, artbook, έξι συλλεκτικές κάρτες του κόσμου του Final Fantasy και αφίσα υψηλής ανάλυσης του χαρακτήρα Lightning.

Η Crystal Edition θα περιλαμβάνει το παιχνίδι, 4 CD με όλα τα κομμάτια του Final Fantasy XIII-2, αποκλειστικό και συλλεκτικό μπλουζάκι (το οποίο δεν θα γίνει διαθέσιμο για αγορά ξεχωριστά), καθώς και τις συλλεκτικές κάρτες και την αφίσα της Limited.

Και οι δύο εκδόσεις έρχονται σε ειδική συσκευασία, ενώ αν το προπαραγγείλεται σε επιλεγμένα καταστήματα θα πάρετε επιπλέον:

UNIQUE NOEL WEAPON DLC:

Pre-Order to receive a unique downloadable weapon for Noel, with a special look and gameplay effects.

PRE-ORDER BONUS PACK:

Pre-Order to receive this exclusive steelbook case with the following contents:

  • Fight In Style” Downloadable Content Pack:

    • Recruitable monster battle: Defeat Omega, the famous FINAL FANTASY boss monster, and then have it join your party for further use in the adventure!

    • Alternate costume for Serah

    • Alternate costume for Noel

  • FINAL FANTASY XIII -Episode i-. This novella explores the events taking place between FINAL FANTASY XIII and FINAL FANTASY XIII-2. Witness the untold story!

  • Three lithograph artcards, showing key images for the game

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στα μέρη μας στις 3 Φεβρουαρίου 2012 για Xbox360 και PS3.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.