Έκλεισαν οι συμμετοχές για την beta του νέου Xbox Dashboard!

Οι συμμετοχές για το νέο dashboard έχουν πλέον κλείσει! Όσοι προλάβανε, προλάβανε! Οι testers του νέου dashboard θα ενημερωθούν μέσα στις επόμενες δύο βδομάδες. [updated 14/10]

Ο Major Nelson μέσα από το ομώνυμο blog του ανακοίνωσε την δυνατότητα να λάβει ο καθένας συμμετοχή στο preview πρόγραμμα του νέου dashboard που θα γίνει διαθέσιμο τον επόμενο μήνα σε όλους.

Κάνοντας κλικ εδώ και απαντώντας στις ερωτήσεις που υπάρχουν (προϋποθέτει να είστε signed-in με το Windows Live account που έχετε και στο Xbox Live) θα έχετε την δυνατότητα να μπείτε στην beta του dashboard που αναμένεται σύμφωνα με αναφορές στις 25 Νοεμβρίου.

Μεταξύ των αλλαγών που παρέχει το dashboard είναι η Cloud αποθήκευση των saves και των profiles, η νέα εμφάνιση και η εκτεταμένη χρήση του Kinect για την πλοήγηση.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.