Περισσότερες λεπτομέρειες για το Grand Theft Auto V!

Η Rockstar επιστρέφει με δελτίο τύπου για το GTAV στο οποίο αναφέρετε το μέρος στο οποίο λαμβάνει χώρα και λίγα πράγματα για την ιστορία του. Οι φήμες θέλουν τον πρωταγωνιστή του Vice City, Tommy Vercetti να είναι πρωταγωνιστής και σε αυτό το GTA μόνο που αυτή τη φορά είναι γηραιότερος(το V.C. ήταν στα 80’s). Αυτά βασίζονται στο χθεσινό trailer όπου όπως υποστηρίζεται από διάφορους fan, η φωνή που ακούγετε είναι αυτή του Tommy και υποστηρίζετε ότι εμφανίζετε στο 0:40 αυτού. Από εκεί και πέρα τίποτα νέο σχετικά με τις πλατφόρμες κυκλοφορίας ούτε και με την ημερομηνία αυτής η οποία όπως φημολογείται είναι αυτή του Δεκεμβρίου 2012. Εντύπωση προκαλεί και ο χαρακτηρισμός της Rockstar περί του μεγαλύτερου και πλέον φιλόδοξου παιχνιδιού που έχει δημιουργηθεί ποτέ από αυτή. Μεγάλη κουβέντα! Δείτε παρακάτω το δελτίο τύπου μεταφρασμένο στα ελληνικά(όχι από εμένα):

[jbox color=”green””]

Έχουμε την τιμή να ανακοινώνουμε πως το Grand Theft Auto V είναι σε πλήρη ανάπτυξη. Ανεπτυγμένο από τη δημιουργό της σειράς, Rockstar North, το Grand Thef Auto V λαμβάνει χώρα στην πόλη του Los Santos τους γύρω λόφους, την επαρχία και τις παραλίες στο μεγαλύτερο και πλέον φιλόδοξο παιχνίδι που έχει δημιουργήσει ποτέ η Rockstar.

Mία νέα γενναία κατεύθυνση στην open-world ελευθερία, την αφήγηση, το mission-based gameplay και το online multiplayer. Το Grand Theft Auto V εστιάζει στο κυνήγι του παντοδύναμου δολλαρίου σε μία ανανεωμένη, σύγχρονη Νότια Καλιφόρνια.

[/jbox]