Το Alan Wake φέρνει τον εφιάλτη και στους υπολογιστές!

PC gamers, σας φέρνουμε ευχάριστα νέα! Ένα από τα αρτιότερα παιχνίδια του Xbox360 μεταφέρεται πλέον και στους υπολογιστές στις αρχές της νέας χρονιάς!

Το Alan Wake είχε ανακοινωθεί αρχικά και για PC, αλλά η Microsoft αποφάσισε να ακυρώσει την έκδοση και το παιχνίδι να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην κονσόλα της. Τα σχέδια μάλλον άλλαξαν και έτσι το παιχνίδι θα βγει και μέσω Steam. Ω ναι! Μόνο μέσω ψηφιακής διανομής! Δηλαδή δεν θα το βρείτε σε κανένα κατάστημα όσο και να το ψάχνετε! Δωράκι για τους.. υπομονετικούς gamers είναι ότι θα περιλαμβάνονται και τα 2 DLC!

Η Microsoft φαίνεται να λογικεύτηκε και επέτρεψε στην Remedy να αναπτύξει αυτή την έκδοση! Στις αρχές τις νέας χρονιάς οι PC gamers θα μπορούν να το αγοράσουν. Πιθανώς να υπάρξει ταυτόχρονη κυκλοφορία με το American Nightmare στο Xbox Live. Πάρτε και την πρώτη εικόνα (κλικ για μεγένθυση)

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.