Η επόμενη γενιά είναι γεγονός με την Unreal Engine 4!

GOW

Η Unreal Engine 3 είναι μία μηχανή η οποία υποστηρίζει δεκάδες τίτλους της τωρινής γενιάς, όπως τα Batman, Gears of War, Mass Effect και άλλα!

Η Unreal Engine 3 είναι μία από τις πιο δημοφιλείς μηχανές γραφικών μέχρι σήμερα, αλλά έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια γήρανσης. Στην GDC, η Epic θα παρουσιάσει κεκλεισμένων των θυρών την UE4, η οποία όπως είναι λογικό θα τρέχει σε κάποια πλατφόρμα νέας γενιάς ή σε ένα (δυνατό) PC. Έχοντας στο νου ότι η Epic είναι αρκετά καλή συνεργάτης με την Microsoft δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί η μηχανή να τρέχει στον διάδοχο του 360, του οποίου την ύπαρξη θα μάθουμε λογικά στην E3 -όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Πέρυσι, είχαν δείξει ένα μικρό demo στο οποίο δείχνουν την δύναμη της ανανεωμένης Unreal Engine 3. Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις για να τρέξει αυτό το demo, απαιτούνται 10 Xbox360… Είστε έτοιμοι για την επόμενη γενιά;

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.