Κλείνει το Metal Gear Online τον Ιούνιο!!

 

Όπως ανακοίνωσε η Konami, το Metal Gear Online που κυκλοφόρησε το 2008 μαζί με το Metal Gear Solid 4, θα κλείσει στις 12 Ιουνίου 2012. Στις 24 Απριλίου θα κλείσουν οι εγγραφές για το παιχνίδι και από εκείνη την μέρα μέχρι και την τελευταία του παιχνιδιού, τα expansions θα γίνουν δωρεάν για τους παίκτες. Μην ξεχνάτε πως είναι ίσως το μοναδικό παιχνίδι που αφήνει 1 δωρεάν παίκτη ανά κονσόλα. Αυτό σημαίνει πως σε 1 συγκεκριμένο PS3 μπορεί να δημιουργηθεί μόνο ένας δωρεάν παίκτης!! Για να φτιάξει κάποιος και άλλον πρέπει να πληρώσει, ακόμα και αν πρόκειται για άλλο account.

Το παιχνίδι είχε καλές προοπτικές καθώς ισορροπούσε ανάμεσα στην stealth δράση της σειράς και στην ένταση των Third Person Shooter. Ο παίκτης μπορεί να διαλέξει την εμφάνιση του παίκτη και τον εξοπλισμό του από την κορυφή ως τα νύχια κυριολεκτικά! Εμπλουτισμένο με skills και δυνατότητα να τα ανεβάσει ο παίκτης, με πολλά όπλα για όλα τα γούστα, ακόμα και για αυτούς που προτιμούν τα περίεργα αντικείμενα που βλέπουμε στην κανονική σειρά, όπως το cardboard box, τα magazines κτλπ… Υπάρχει lobby αυστηρά και μόνο για τους νέους παίκτες και χωρίζει τα άλλα ανάλογα με τα level. Το μεγάλο αρνητικό? Δεν του έδωσαν ποτέ την σημασία που έπρεπε….Αφήσαν τους cheaters να κάνουν ότι θέλουν και να καταστρέφουν κάθε παιχνίδι. Αν ο τίμιος παίκτης αποφάσιζε να βγει από το συγκεκριμένο παιχνίδι επειδή είχε cheaters, έτρωγε 15 λεπτά ban αλλά και αρνητική βαθμολογία που κατέβαζε τα level… Αδικοχαμένο παιχνίδι στο οποίο πέρασα πολλές ώρες.

Μιας και αυτή ήταν η 2η τους προσπάθεια να φτιάξουν ένα online shooter, (η πρώτη ήταν για το PS2 και οι server έμειναν online για λίγους μήνες) ελπίζω η 3η προσπάθεια αν ποτέ γίνει, να είναι καλύτερη.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας?

StratosGk

Έμαθε να μετράει παίζοντας Crash Bandicoot και ερωτεύτηκε σε μικρή ηλικία το μαγευτικό Metal Gear Solid. Φήμες τον θέλουν να επισκέπτεται καθημερινά το /r/NeverBeGameOver/ ελπίζοντας για Chapter 3.