Κάτι τρέχει με τα μετεωρολογικά μπαλόνια!

Η EA εχθές άφησε δύο ακόμα από τα έξι μετεωρολογικά μπαλόνια σε μία περιοχή κοντά στο Λονδίνο. Κάτι πήγε στραβά, όμως και σύντομα και τα δύο κατευθύνθηκαν προς το νότο με το πρώτο να προσγειώνετε στο πάρκο Beacon Wood Country κοντά στο Dartford όπως ανακοινώθηκε στο επίσημο twitter του Mass Effect 3, ενώ παρόλο που είχε κανονιστεί οι gamer να μπορούσαν να τα εντοπίσουν μέσω του site του Mass Effect 3, τα τεχνικά προβλήματα εμπόδισαν την EA να πράξει όσα είχε υποσχεθεί. 4 λεπτά αφότου ανακοινώθηκε που προσγειώθηκε το πρώτο μπαλόνι, το επίσημο twitter ανακοίνωσε ότι τα βραβεία πλέον βρίσκονταν στα χέρια των τυχερών gamers. Ο τυχερός που παρεβρέθηκε πρώτος στην περιοχή, δήλωσε εκείνη την ώρα στο twitter του ότι “τελείωσε. Προσγειώθηκαν και τα έχουμε στα χέρια μας”.

Το δεύτερο μπαλόνι αφέθηκε αργότερα και προσγειώθηκε κοντά στο Tonbridge. “Δεν έχουμε τις συντεταγμένες ακόμα, αλλά απ’ ότι μας ενημέρωσαν, βρίσκετε σε μία φάρμα. Θα το ανακτήσουμε και θα το μετακινήσουμε σε μία πιο φιλική περιοχή. Οι αγελάδες επιτίθενται στο φορτίο. Θυμηθείτε, πάντως ότι το φορτίο δεν περιέχει τα αντίτυπα αλλά θα σας τα στείλουμε εμείς ταχυδρομικώς, συνεπώς δεν τα έφαγαν οι αγελάδες.”, δήλωσε η EA.

Τα μπαλόνια που αφέθηκαν στο Λας Βέγκας και στη Νέα Υόρκη προσγειώθηκαν επιτυχώς. Παρόλα αυτά, στο Σαν Φρανσίσκο, οι fans δεν έχουν καταφέρει ακόμα να αποκτήσουν τα μπαλόνια ύστερα από προσπάθειες δύο ημερών. “Προσπαθούμε να βρούμε μία λύση, αλλά το φορτίο προσγειώθηκε σε ιδιωτική περιοχή” δήλωσε η EA.

Οι Γάλλοι, πάλι, αποδείχθηκαν οι άτυχοι της υπόθεσης, αφού το όλο εγχείρημα ακυρώθηκε. “Λόγο κανονισμών που υπερβαίνουν τις δυνάμεις μας, δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε το εν λόγω εγχείρημα” δήλωσε η EA κλείνοντας την πρόταση της με τη φράση “Έτσι είναι η ζωή(C’est la vie)”. Αύριο αναμένετε η τελευταία “πτήση” στη Γερμανία. Για να δούμε…

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Παρακάτω παρακολουθήστε ένα νέο live-action trailer.

http://www.youtube.com/watch?v=0DSCFQcR08E