Τι θα παίξουμε αυτή την εβδομάδα;(9-03-12 – 16-03-12)

Mass Effect 3Από σήμερα και κάθε Παρασκευή, ένα άρθρο θα αναρτείτε στην κεντρική σελίδα του Xgamers.gr στο οποίο θα αναγράφονται τα παιχνίδια που κυκλοφορούν την εκάστοτε εβδομάδα, καθώς και μία σύντομη περιγραφή γι’ αυτά.

Σημαντική εβδομάδα η τρέχουσα(9-03-12 – 16-03-12), καθώς τρεις πολυαναμενόμενοι τίτλοι θα βρίσκονται στις προσθήκες των ψηφιακών και μη καταστημάτων ξεζουμίζοντας μέχρι και το τελευταίο μας ευρώ(ή μήπως το μόνο μας ευρώ;).

  • I Am Alive(Xbox 360):

Τρία χρόνια μετά την ανακοίνωση του τίτλου στην E3, το I Am Alive επιστρέφει σε ψηφιακή μορφή στο XBLA. Τα πρώτα σχόλια κυμαίνονται και στα δύο άκρα, ενώ η PS3 έκδοση του αναμένετε σύντομα. Αξίζει μια ματιά μόνο και μόνο για το ξεχωριστό σενάριο.

  • Mass Effect 3(PS3/ Xbox 360/ PC):

Ο διοικητής Shepard επιστρέφει στην τελευταία του περιπέτεια με στόχο να σώσει τη γη από την ολοκληρωτική καταστροφή.  Ο πολυαναμενόμενος τίτλος της Bioware είναι από σήμερα διαθέσιμος ταυτόχρονα και στις 3 κονσόλες, ενώ έχοντας θέσει τον πήχη στην κορυφή αναμένεται να κατορθώσει υψηλές πωλήσεις. Αυτό που δεν μπορεί παρά να εντυπωσιάσει είναι το γεγονός ότι τυχαίνει ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του τίτλου, η Γη να είναι αντιμέτωπη με μια από τις μεγαλύτερες ηλιακές καταιγίδες στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αν αυτό δεν είναι διαφήμιση, τότε τι είναι; :)

  • Street Fighter X Tekken(PS3/ Xbox 360):

Η Capcom επιστρέφει σε συνεργασία με την Namco στο νέο της πολυαναμενόμενο fighting πόνημα. Οι εκδόσεις του τίτλου για PC και PS Vita, αναμένονται στις 11/05/2012 και 12/10/2012 αντιστοίχως. Την άποψη του Xgamers για τον τίτλο θα έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε σύντομα.

Επιπροσθέτως, σημαντικές κυκλοφορίες είναι αυτή του Twisted Metal για το PS3, καθώς και η μεταφορά του Trine 2 από τα PC στο PS3. Δείτε παρακάτω αναλυτικά όλες τις κυκλοφορίες για αυτή την εβδομάδα.

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα με Gaming!

I Am Alive – Xbox 360(Downloadable)
Kid Icarus: Of Myths and Monsters – 3DS(Downloadable)
Mass Effect 3 – PS3/ Xbox 360/ PC
Mega Man X – Wii(Downloadable)
Metal Gear Solid: Snake Eater – 3DS
Samurai Showdown IV – Wii(Downloadable)
Street Fighter X Tekken – PS3/ Xbox 360
Trine 2 – PS3(Downloadable)
Twisted Metal – PS3
Unit 13 – PSVita