Τι θα παίξουμε αυτή την εβδομάδα;(30/3/12 – 6/4/12)

Κάθε Παρασκευή, ένα άρθρο αναρτείτε στην κεντρική σελίδα του Xgamers.gr στο οποίο αναγράφονται τα παιχνίδια που κυκλοφορούν την εκάστοτε εβδομάδα, καθώς και μία σύντομη περιγραφή γι’ αυτά.

Φρενάροντας κλείνει ο Μάρτιος έχοντας αφήσει πλέον πολλά παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν. Αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη στο Silent Hill, μόνο που πλέον η κυκλοφορία ενός Silent Hill έχει καταντήσει να μοιάζει με κυκλοφορία DLC. Είναι αδιάφορη.

Silent Hill Downpour, Silent Hill HD Collection(PS3, Xbox 360):

Τα Silent Hill πάνε από το κακό στο χειρότερο αμαυρώνοντας όλο και περισσότερο το όνομα μίας ιστορικής σειράς. Το Downpour αποτελεί δημιούργημα της αρχάριας Vatra Games και ενώ αποτελεί μία σχετικά καλή προσπάθεια, δεν εντυπωσιάζει και δεν διορθώνει τα λάθη της σειράς που έγιναν τα τελευταία χρόνια. Όσο για την HD Collection, δεν αξίζει εκτενέστερη περιγραφή από τη στιγμή που είναι χειρότερη από τα αρχικά παιχνίδια.

Επίσης, ο Rayman επιστρέφει στα PC με μία 2D Platforming εμπειρία. Διαβάστε τα πάντα αναλυτικά από το review μας, εδώ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο γι αυτή την εβδομάδα, επομένως ήρθε η ώρα να βγείτε λίγο έξω και να απολαύσετε την ηλιόλουστη ανοιξιάτικη μέρα.

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα με Gaming(και όχι μόνο)!  :-)

Capcom Digital Collection – Xbox 360
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm – Generations
– PS3, Xbox 360
Rayman Origins
– PC
Ridge Racer Unbounded
– PS3, Xbox 360, PC
Silent Hill Downpour
PS3, Xbox 360
Silent Hill HD Collection
– PS3, Xbox 360
Warriors Orochi 3
– PS3, Xbox 360
Wrecked
– PS3, Xbox 360, PC(Downloadable)