Και σε downloadable μορφή οι τίτλοι της Nintendo!

Η Nintendo αποφάσισε να μπει στην εποχή του online, και συνεπώς αποφάσισες να πουλάει τους retail τίτλους της και ψηφιακά μέσω του online καταστήματος του 3DS (και του Wii U στο μέλλον). Η αρχή θα γίνει με το New Super Mario Bros 2, αφού θα διατεθεί ταυτόχρονα στο eShop του φορητού.

Στην προσπάθεια της εταιρίας να αφήσει ευχαριστημένους τους πωλητές λιανικής, σκοπεύει να δημιουργήσει ένα σύστημα ώστε οι παίκτες να μπορούν να πηγαίνουν στο κατάστημα της επιλογής τους, να πληρώνουν κανονικά το παιχνίδι εκεί και να παίρνουν έναν 16ψήφιο κωδικό που θα εξαργυρώνεται στο Nintendo Network και θα κατεβάζει το παιχνίδι.

Ποιος ο λόγος βέβαια, να πας μέχρι το κατάστημα και στο τέλος να πάρεις έναν κωδικό και όχι το παιχνίδι με την συσκευασία του, μόνο η Nintendo το ξέρει :P

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.