Και στις κονσόλες το επιπλέον περιεχόμενο του Dark Souls!

Με την μορφή DLC θα διαθέσει στους παίκτες η From Software το επιπλέον περιεχόμενο που θα περιλαμβάνει το παιχνίδι για την έκδοσή του στα PC. Τo DLC περιλαμβάνει νέα bosses, νέες τοποθεσίες για εξερεύνηση, ολοκαίνουριους εχθρούς αλλά και επιπλέον πανοπλίες και όπλα!

Αρχικά οι δημιουργοί του παιχνιδιού είχαν απορρίψει το ενδεχόμενο να διαθέσουν τα επιπλέον καλούδια της έκδοσης του PC στις κονσόλες, αλλά η ζήτηση του κοινού τους έκαναν να αλλάξουν γνώμη όπως όλα δείχνουν!

Το Astorias of the Abyss έρχεται αυτό τον χειμώνα για PS3 και Xbox 360 στην τιμή των 14.99€ και 1200MS points αντίστοιχα. Η έκδοση του PC έρχεται στις 17 Αυγούστου, ενώ πιθανό είναι τα νέα αντίτυπα του παιχνιδιού στις κονσόλες να έχουν ενσωματωμένο το DLC. Φίλοι του Dark Souls, ευχαριστημένοι;

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.