Τίτλοι τέλους για το Playstation Magazine Ελλάδος..


Δυστυχώς, η κρίση σε συνδυασμό με την ανάπτυξη του διαδικτύου και των ηλεκτρονικών μέσων που ασχολούνται με τα  videogames, οδήγησε τον τελευταίο καιρό πολλά περιοδικό στην αναστολή λειτουργία τους. Εδώ που τα λέμε το κοινό είναι περιορισμένο στην χώρα μας και το γεγονός ότι τα περιοδικά προσέφεραν κάτι επί πληρωμή που τα ηλεκτρονικά μέσα το προσφέρουν δωρεάν και αρκετά πιο άμεσα, οδήγησε στην μη κάλυψη των εξόδων που χρειάζεται ένα περιοδικό.

Μαζί με το OPSM Ελλάδος αναστέλλεται και η λειτουργία του psfan.gr, η ηλεκτρονική τοποθεσία του περιοδικού. Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα των συντακτών μπορείτε να το διαβάσετε εδώ. Σαν xgamers, το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι καλή συνέχεια στους συντάκτες που έμειναν άνεργοι, αυξάνοντας τον ολοένα και αυξανόμενο ποσοστό ανεργίας που έχουμε σαν χώρα..

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.