Δυσαρεστημένος με την τελική εικόνα του Heavy Rain ο David Cage!

Τι και αν το Heavy Rain αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων, το οποίο έχει μαγέψει τους πάντες στο πέρασμά του;  Ο David Cage, δημιουργός του παιχνιδιού, δηλώνει δυσαρεστημένος με το τελικό αποτέλεσμα, αφού δεν κατάφερε να βρει την χρυσή τομή μεταξύ storytelling και αλληλεπίδρασης. Επίσης δήλωσε ότι θα μπορούσε να ωθήσει τα γραφικά του παιχνιδιού ακόμα παραπέρα με καλύτερους μεθόδους rendering τα οποία θα ανέβαζαν τα οπτικά εφέ σε άλλο επίπεδο. Μήπως ο Cage ρίχνει στα μάτια μας το Heavy Rain, θέλοντας να πει ότι το επόμενο παιχνίδι του θα είναι καλύτερο;

Όπως όλα δείχνουν, η Quantic Dream θα αποκαλύψει στην Ε3 press conference της Sony το νέο της παιχνίδι, για το οποίο μας έδωσε μία πρώτη γεύση παρουσιάζοντας το άκρως ενδιαφέρον Project Kara. Η φετινή Ε3 αναμένεται καυτή με ποικίλες ανακοινώσεις και εκπλήξεις! Ελπίζουμε ότι το ξενύχτι θα αντισταθμιστεί με ένα καλοδουλεμένο trailer για το επόμενο δημιούργημα του David Cage!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.