“Ξεπούλησε” το Diablo 3!

Όπως ανακοίνωσε η Blizzard, το Diablo 3 μέσα στις πρώτες 24 ώρες πούλησε περισσότερα από 3.5 εκατομμύρια αντίτυπα, χωρίς να υπολογίζονται τα ψηφιακά που δόθηκαν στους συνδρομητές του World of Warcraft! Συνολικά, περισσότεροι από 4.7 εκατομμύρια παίκτες μπήκαν online (έστω, όσοι κατάφεραν, καθώς οι servers δεν άντεξαν τον υπερβολικό φόρτο) μέσα στην πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε το παιχνίδι! Στο τέλος της πρώτης βδομάδας, το Diablo είχε σπάσει και το φράγμα των 6 εκατομμυρίων πωλήσεων!

Τέλος έγινε γνωστό ότι περισσότερα από 8.000 καταστήματα άνοιξαν τις πόρτες τους τα μεσάνυχτα της 15ης Μάη, ώστε οι φανατικοί να αγοράσουν το παιχνίδι τι πρώτες πρωινές ώρες! Εσείς έχετε αγοράσει το Diablo 3; Αν όχι, δείτε και το review μας εδώ και είμαστε σίγουροι ότι θα ψηθείτε :)

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.