Άρωμα third-party εταιριών η συνέντευξη τύπου της Microsoft!

Στο trailer που δημιούργησε το Gametrailers για την συνέντευξη τύπου της Microsoft την βδομάδα που μας έρχεται αποκαλύπτεται ότι πολλές third-party εταιρίες δηλώνουν το παρών μαζί με την Αμερικάνικη εταιρία. Συγκεκριμένα επιβεβαιώθηκε ότι οι Capcom, EA Sports, Harmonix, Square Enix, THQ και Ubisoft θα μας δείξουν διάφορα από τα παιχνίδια τους κατά την διάρκεια της παρουσίασης της Microsoft!

Φυσικά και άλλες εταιρίες είναι πιθανόν να ανεβούν στην σκηνή, όπως η Treyarch, η οποία αναμένεται να μας δείξει το Black Ops 2 όπως συνηθίζεται άλλωστε! Ακούγωντας τα ονόματα των εταιριών, επιτρέψτε μου να κάνω μερικές προβλέψεις εκ του ασφαλούς:

Η Capcom θα παρουσιάσει το Resident Evil 6, η EA Sports το FIFA 13 με υποστήριξη Kinect όπως φημολογείται εδώ και καιρό, η Harmonix θα δείξει κάποιο μουσικό παιχνίδι και η Square Enix θα δείξει για τελευταία φορά το Tomb Raider (όπως και πέρυσι). Οι THQ και Ubisoft με προβληματίζουν λίγο, αφού η πρώτη δεν νομίζω να δείξει το Darksiders 2 και η δεύτερη έχει ήδη συνέντευξη τύπου αμέσως μετά την Microsoft!

Ας ελπίσουμε ότι οι 3rd Party εταιρίες θα προσφέρουν hardcore παιχνίδια και η press conference δεν θα αναλωθεί αποκλειστικά σε τίτλους του Kinect!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.