Τελικά και σε next-gen κονσόλες το Watch Dogs;

Σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες μέρες σχετικά με την ανακοίνωση της Ubisoft ότι το Watch Dogs θα κυκλοφορήσει στις τωρινές κονσόλες και στα PC. Στην τελευταία όμως αναφορά των δημιουργών του Watch Dogs δεν φαίνεται να αρνούνται την πιθανότητα το παιχνίδι τους να κυκλοφορήσει και στα next-gen συστήματα. Πιθανώς η Microsoft να πιέσει την Ubisoft να κυκλοφορήσει το παιχνίδι και στην επόμενή της κονσόλας, όπως άλλωστε έκανε και με το Destiny της Bungie! Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το Wii U δεν βρίσκεται στις ανακοινωμένες πλατφόρμες, ειδικά όταν η Ubisoft βρίσκεται από τις λίγες εταιρίες που υποστηρίζουν τόσο πολύ την νέα πρόταση της Nintendo.

Τέλος, έγινε γνωστό ότι το E3 demo δεν έτρεχε στο 360 όπως όλοι νομίζαμε, αλλά σε κάποιο PC με controller. Όπως και να ‘χει το Watch Dogs είναι πολλά υποσχόμενο, με την ημερομηνία κυκλοφορίας του να μην έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.