Τι θα παίξουμε αυτή την εβδομάδα;(22/6/2012 – 28/6/2012)

Ο Πάρις λείπει, οπότε είναι νομίζω καθήκον μου να γράψω εγώ το κείμενο που έχει αναλάβει αυτός (Πάρι, των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!). Λίγες οι κυκλοφορίες αυτή την εβδομάδα, από τις οποίες ίσως να ξεχωρίσει το expansion του Civiliazation V και το Lego Batman 2. Η σειρά Steel Batallion επιστρέφει, με το Heavy Armor, έναν αποκλειστικό τίτλο για το Kinect. Τα πρώτα reviews του τίτλου και οι εντυπώσεις των παικτών δεν είναι και οι καλύτερες, οπότε κρατήστε μικρό καλάθι. Πέρα από αυτά, το Pro Cycling Manager 2012 κυκλοφορεί αυτές τις μέρες. Έχουμε ήδη στα χέρια μας αντίτυπο του παιχνιδιού και μέσα στην εβδομάδα θα ανεβεί λογικά το review του, για εσάς τους φανατικούς ποδηλάτες!

Κλείνοντας, να υπενθυμίσουμε ότι αυτή την εβδομάδα ανέβηκε το review του πολύ καλού Game of Thrones, ένα από τα λίγα παιχνίδια που τα καταφέρνουν τόσο καλά και είναι βασισμένα σε σειρά ή βιβλίο. Σίγουρα must-buy για τους λάτρεις του franchise. Αυτή την εβδομάδα, ελπίζουμε ότι ο κύριος Πάρις θα αξιωθεί να γράψει το άρθρο-ανάλυση για το Alan Wake, αλλιώς προβλέπω να το γράφω εγώ :P

Καλό Σαββατοκύριακο, και με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 40 βαθμούς αξίζει να πάτε στην κοντινότερη παραλία για μία βουτιά στην θάλασσα!

Fantasy Petz 3D 3DS
Just Dance Greatest Hits X360
LEGO Batman 2: DC Superheroes PS3- X360- Wii- PC- 3DS
Magic the Gathering: Duels of the Planeswalkers 2013 PS3- X360- PC
Pro Cycling Manager 2012 PC
Steel Battalion: Heavy Armor X360
Civilization V: Gods & Kings PC

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.