Έτοιμο για αποκάλυψη το Alan Wake 2; [Update]

Ο κόσμος μας είναι γεμάτος από συμπτώσεις, αλλά όταν είναι πολλές τότε είναι αρκετά δύσκολο να θεωρηθούν απλώς τυχαίες. Ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή. Έχουμε ένα blog, με σαφείς αναφορές στο Alan Wake, το οποίο δημιουργήθηκε την μέρα που το American Nightmare κυκλοφόρησε στo XBLA και το οποίο tweetάρει ο συγγραφέας του παιχνιδιού Sam Lake, αναφέροντας παράλληλα το easter egg που υπήρχε στο τραγούδι “Balance Slays The Demon” αν παιχτεί ανάποδα! Και μαζί με όλα αυτά λέει ότι “είναι όλα αλήθεια”.

Και όλα αυτά μόλις μία ημέρα πριν την έναρξη της Ε3 και την συνέντευξη τύπου της Microsoft! Ενθουσιασμένοι; Αν ναι, συντονιστείτε στο livestream του XGamers την Δευτέρα 4/6 λίγο πριν τις 7.30!

Update: Τα λαγωνικά του επίσημου forum της Remedy ανακάλυψαν ότι η εταιρία έχει ήδη κατοχυρώσει το domain ALANWAKE2.COM, του οποίου η βάση δεδομένων ανανεώθηκε μόλις σήμερα! Δείτε το Whois Lookup εδώ.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.