EA: Η Frostbite 2 έχει χτιστεί για τα PS4 και Xbox720!

Τα πρώτα παιχνίδια που χρησιμοποιούν την νέα μηχανή γραφικών της EA έχουν κυκλοφορήσει εδώ και μερικούς μήνες και έχει γίνει αντιληπτό ότι οι υπάρχουσες κονσόλες δεν μπορούν να την εκμεταλλευτούν στο έπακρο, όπως την κάνει ένα ισχυρό PC στις μέρες μας. Ο άνθρωπος της EA τόνισε ότι “αυτό που είδαμε στο Battlefield 3 είναι μόνο η αρχή”, ενώ δηλώνει πεπεισμένος ότι η Frostbite θα αποδώσει καλύτερα οπτικά αποτελέσματα από την Unreal Engine που παρουσιάστηκε προ ολίγων ημερών στην E3 2012.

Μη ξεχνάτε επίσης ότι έχει γίνει αναφορά ότι στην GDC, έγινε παρουσίαση του Battlefield 3 να τρέχει σε μία next-gen κονσόλα (πιθανώς το επόμενο Xbox), φυσικά κεκλεισμένων των θυρών και αποκλειστικά για ανθρώπους της βιομηχανίας. Ο χρόνος θα δείξει, και προσωπικά είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι στην επόμενη γενιά θα μπορούμε να δούμε θαύματα, ειδικά στον τεχνολογικό τομέα των παιχνιδιών.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.