Τι θα παίξουμε αυτή την εβδομάδα; (29/6/2012 – 6/7/2012)

Βλέπετε ο κύριος Πάρις λιάζεται στις παραλίες και δεν καταδέχεται να γράψει το editorial του, οπότε τι να κάμομεν, το ΞΑΝΑγράφω εγώ :P

Αρκετές καλές κυκλοφορίες αυτή τη βδομάδα, με το Spec Ops: The Line να ξεχωρίζει, αφού τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι HD collections και μικρές σχετικά παραγωγές για τις οποίες πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι. Το Spec Ops: The Line το έχουμε ήδη υπό την κατοχή μας, και το review του θα ανεβεί σχετικά σύντομα. Μέσα στην βδομάδα λογικά θα έχουμε και το κείμενο του Steel Batallion που κυκλοφόρησε την προηγούμενη βδομάδα, αλλά και του Pro Cycling Manager 2012! Επίσης, ετοιμάζουμε έναν ακόμα διαγωνισμό για 5 ακόμη τυχερούς!

Το θερμόμετρο έχει αγγίξει τους 40 βαθμούς, οπότε αυτό που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στην πιο κοντινή σας παραλία και να δροσιστείτε, παίρνοντας παράδειγμα από τον προαναφερθέντα συνάκτη :P. Ακολουθεί η λίστα των παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν από την Παρασκευή μέχρι το τέλος της επόμενης βδομάδας! Α, και καλό μήνα!

Harvest Moon: The Tale of Two Towns 3DS
London 2012: PS3/ Xbox 360/ PC
Metal Gear Solid HD Collection PS Vita
Mini Ninjas Adventures Xbox 360
Project Zero 2: Wii Edition Wii
Ratchet & Clank HD Collection PS3
Resident Evil The Dark Side Chronicles HD PS3
Spec Ops: The Line PS3/ Xbox 360/ PC
Spirit Camera 3DS
The Amazing Spider-man PS3/ Xbox 360
Tour de France 2012 Xbox 360

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.