Μέχρι 600 άτομα στο Multiplayer Mod του Just Cause 2(& Video)

To Just Cause 2 είναι απο τα αγαπημένα μου Sandbox games κυρίως λόγο του τεράστιου και ελεύθερου κόσμου που μας έδωσε στο πιάτο η Avalanche Studios .

Το Multiplayer ποτέ δεν ήταν κατα την άποψη μου κάτι απαραίτητο στα Sandbox παιχνίδια,αφού τα συνήθως πολλά πράγματα που έχεις στη διάθεση σου να κάνεις(και πόλεις να καταστρέψεις) σε αυτά τα παιχνίδια μου χαρίζουν αρκετές ώρες διασκέδασης ακόμα και στο Single Player.
Αν ασπάζεστε την ίδια άποψη με εμένα, ετοιμαστείτε να αλλάξουμε ολοι μαζί γνώμη απο το Trailer του Fan-made multiplayer Mod που έρχετε λίαν συντόμως για το παιχνίδι.

Το mod βρίσκετε ακόμα σε Beta μορφή, αλλα οι δημιουργοί του μιλάνε για μέχρι 600 άτομα στο ίδιο παιχνίδι! Και μπορεί ο αριθμός να φαίνεται τεράστιος, ο ατέλειωτος όμως κόσμος του Just Cause 2 μπορεί να τους υποστηρίξει χωρίς πρόβλημα.
Αν ψήνεστε για μια θέση στο Beta testing ρίχνετε μια ματιά στο επίσημο site και το twitter για την επόμενη φορά που οι server θα ανοίξουν για εγγραφές.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!