Race Driver:Grid 2

Race Driver Grid 2 ScreenshotsΤέσσερα χρόνια μετά το πρώτο Race Driver:Grid το οποίο μπήκε στη ζωή μας ένα βράδυ και κατέκτησε παίκτες και κριτικούς καθώς και μια θέση ανάμεσα στα καλύτερα παιχνίδια της κατηγορίας του.

Η Codemasters μας είχε προιδεάσει πριν λίγες μέρες με ένα αινιγματικό trailer για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, και απο σήμερα το επιβεβαιώνει και επίσημα με ένα εντυπωσιακό trailer.

Σύμφωνα με τη Codemasters το νέο Grid είναι μια “κινηματογραφική” εμπειρία αγώνων, που αν λάβουμε ως γνώμονα το trailer και τα Screenshots κατα μεγάλο ποσοστό ισχύει. Ολα τα καλά κομμάτια του προκατόχου του, υπάρχουν και εδώ, με αρκετές προσθήκες που θα προσπαθήσουν να φέρουν τον παίκτη όσο πιο κοντά στο κάθισμα του οδηγού γίνεται.

Η νέα EGO Engine θα τροφοδοτεί το παιχνίδι προσθέτοντας στο ρεαλισμό του τίτλου, αφού εκτός του ανανεωμένου μοντέλου ζημιών , η AI των αντιπάλων θα είναι αρκετά αναβαθμισμένη.

Δύο απο τα πιο δυνατά σημεία του πρώτου παιχνιδιού, η πληθώρα των αυτοκινήτων και το ισορροπημένο gameplay του, που κρατούσε σωστές αποστάσεις τόσο απο το Arcade όσο και απο το Simulation, επιστρέφουν, αφού τα αυτοκίνητα θα συνεχίσουν να εμφανίζονται με το κιλό στον τίτλο, με το ρόστερ να αποτελείτε, απο street,formula, muscle, draft και οτι άλλη κατηγορία μπορείτε να φανταστείτε.

Ταυτόχρονα physics του τίτλου είναι δομημένα πάνω σε αυτά του πρώτου παιχνιδιού, στοιχείο που θα προσδώσει οικιότητα στους παίκτες που επένδυσαν αρκετές ώρες παιχνιδιού στο αρχικό Grid.

To Race Driver: Grid εμφανίστηκε το 2008, και η Codemasters ανακοίνωσε οτι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, βρίσκετε σε ανάπτυξη απο τη στιγμή που το πρώτο βγήκε στα ράφια, πράγμα που σημαίνει οτι το νέο τέκνο της σειράς έχει λάβει ολη την προσοχή που χρειάζεται για να έρθει στις τηλεοράσεις μας όσο πιο πλήρης γίνεται.

Σϋμφωνα με τις πληροφορίες το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο το 2013(ελπίζουμε νωρίς νωρίς, για PC, Xbox 360 και Playstation 3(WiiU?) μέχρι τότε… οφθαλμόλουτρο!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!