Ετοιμάζεται συνέχεια για το Banjo-Tooie;

Το Banjo Tooie είναι ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφορήσαν για το Nintendo 64, με τη σειρά δυστυχώς να χάνεται μετά το κανόνι που βάρεσε η δημιουργός της Rare.

Μερικοί πρώην υπάλληλοι της Rare λοιπόν, που είχαν πάρει μέρος στην ανάπτυξη των δύο παιχνίδιών της σειράς στο N64 μαζεύτηκαν μέσω twitter και γλυκοκοιτάνε την πιθανότητα να δημιουργήσουν το επόμενο πνευματικό τέκνο της σειράς, το οποία πιθανότατα βέβαια δε θα έχει σχέση με το αρχικό παιχνίδι, αφού τα δικαιώματα τα έχει ακόμα η Rare.

Στα τιτιβίσματα μιλούν για ένα 3D platformer, που μάλλον θα χρησιμοποιεί τη Unity για τα γραφικά, ενώ φαίνεται οτι θα μπουν στο Club και θα προσπαθήσουν να χρηματοδοτήσουν το παιχνίδι τους, μέσω του Kickstarter.

Μακάρι! Το Banjo Kazooie και tooie ήταν αγαπημένα παιχνίδια όταν έλιωνα με το N64. ίσως είμαι πολύ μεγάλος πλέον για αυτά, αλλα νομίζω οτι αξίζει μια προσπάθεια.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!