Νέο PS3 με Flash μνήμη 12GB?

Η εικόνα είναι Mockup, μην ψαρώσετε!

Αν περιμένετε το επόμενο Playstation μάλλον θα πρέπει να περιμένετε για αρκετό καιρό ακόμα, ειδικά αν ισχύει το δημοσίευμα του GameReactor.

Σύμφωνα με το δημοφιλές Gaming Site, Γερμανικό site πώλησης παιχνιδιών, δήλωσε στο Facebook οτι μια νέα έκδοση του PS3 με 12 GB μνήμη flash θα βγεί στην αγορά τον ερχόμενο μήνα.

Τον περασμένο Ιούλιο μάλιστα η SCEE είχε υποβάλει πατέντα στη Federal Communications Commission για κάτι που πολλοί θεώρησαν οτι προκειται για ένα νέο μοντέλο PS3.

Ο Michael Pachter, αργά χθες το βράδυ ανέφερε οτι η Ιαπωνική εταιρία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέο Hardware.

“Μπορούμε να υποθέσουμε οτι η Sony θα προσφέρει ένα PS3, χωρίς σκληρό δίσκο με τιμή που θα στοχεύει κάτω απο τα 200 δολλάρια, και ένα Bundle με αυτό το PS3 και το Move με περίπου 250 δολλάρια μεσα στις επόμενες εβδομάδες” ηταν τα λόγια του δημοφιλούς στην gaming σκηνή, αναλυτή της Wedbush.

Νεο PS3 λοιπόν, με χαμηλή τιμή για να χτυπήσει το Wii U. Φαίνεται λογική και εξυπνη κίνηση απο τη Sony, αν πράγματι δεν υπάρχει στα σκαριά νέα κονσόλα. Να περιμένουμε κάτι τέτοιο και απο τη Microsoft?

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!