Οι παίκτες ήθελαν “σεξουαλικούς χαρακτήρες” στο Dead Or Alive 5

To Dead Or Alive είναι μια σειρά παιχνιδιών, που συνήθως ανταγωνίζεται τα υπόλοιπα παιχνίδια του είδους, “στήθος με στήθος” και φέτος τα πράγματα δεν άλλαξαν πολύ.. εκτός ίσως απο το μέγεθος του στήθους!

Μιλώντας στο Gamasutra ο Director της σειράς Yohei Shimbori δήλωσε οτι “πήραμε μεγάλο feedback απο παίκτες που αγαπουν τη σειρά και μας δήλωναν ‘Θέλουμε μεγαλύτερα στήθη, φτιάξτε τους χαρακτήρες έτσι’ και αυτό αρχικά μας εξέπληξε“. Ο Shimbori δήλωσε οτι σαν διευθυντης προσπαθεί να έχει ανοιχτούς ορίζοντες για αυτό και η Team Ninja έκανε ακριβώς οτι τους ζήτησαν.

Το Dead Or Alive 5 τελικά απέκτησε και με το παραπάνω ολα τα “ευλογημένα” κορίτσια που ήθελαν οι Fans αφού σύμφωνα με τον Shimbori είναι σημαντικό να υπάρχει μια ολόκληρη σειρά παιχνιδιών πίσω σου. “Υπάρχουν ήδη αρκετοί οπαδοί και πρέπει να σκεφτούμε πρώτα αυτούς τους ανθρώπους που στηρίζουν τη σειρά τόσα χρόνια. Πρέπει να σιγουρευτούμε οτι το παιχνίδι θα αρέσει και θα ευχαριστεί πρώτα απο ολα αυτούς.

Αν έχει ένα καλό σύστημα μάχης, δε νομίζω πως είναι πρόβλημα να έχεις όμορφους χαρακτήρες. Αν δεν υπήρχε η ανάγκη για κάτι τέτοιο οι παίκτες δε θα είχαν ανταποκριθεί έτσι οπως τελικά έκαναν στο alpha demo.”

Πάρτε και ένα trailer

http://www.youtube.com/watch?v=5F-kU13iK2c

Did you see that? did you did you?

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!