Στις 30 Νοεμβρίου το WiiU στην Ευρώπη. Χωρίς επίσημη τιμή.

Στις 30 Νοεμβρίου θα έρθει τελικά το Wii U στην Ευρωπαική αγορά, μια εβδομάδα νωρίτερα απο την Ιαπωνία.

Οι εκδόσεις δεν αλλάξουν απο τις ανακοινώσεις για τα Ιαπωνικά Bundles αφού θα κυκλοφορήσει η βασική έκδοση σε Λευκό χρώμα με 8gb μνήμη, και η μαύρη – premium με 32 gb μνήμη και διάφορα καλούδια. Για περισσότερες λεπτομέρειες για τις εκδόσεις, δείτε εδώ

Μια διαφορά στα Eυρωπαικά πακέτα είναι η προσθήκη του Nintendo Land στο πακέτο Premium, ενώ θα υπάρχει και ένα Premium πακέτο με δώρο το ZombiU.

Δυστυχώς οι τιμές για τα μέρη μας δεν ανακοινώθηκαν, αλλα με μια πρώτη ματιά το Amazon χρεώνει 250 ευρώ για τη βασική έκδοση, ενώ το Shopto.net , 350 ευρώ  για την Premium, άρα λογικά οι τιμές θα κυμαίνονται σε αυτά τα επίπεδα.

Την ημέρα κυκλοφορίας του θα το συνοδεύσουν παιχνίδια όπως New Super Mario Bros U, Rayman Legends, ZombiU, FIFA 13 και Mass Effect 3. Απο digital Content θα μπορείτε να κατεβάσετε τα Trine 2, toki Tori 2 και το Nano Assault Neo.

Σημαντική προσθήκη στη φαρέτρα της κονσόλας και το Bayonetta 2 το οποίο θα έρθει αποκλειστικά για την κονσόλα της Nintendo, ενώ τον Μάρτιο του 2013 θα δούμε και το Monster Hunter 3 Ultimate, το οποίο θα σας επιτρέπει να ανταλλάζεται save ανάμεσα στο Wii U σας και το 3DS που επίσης θα κυκλοφορήσει ο τίτλος. Τέλος και το Black Ops II θα ερθει σύντομα την νέα κονσόλα της Nintendo.

Εκτός αυτών, στους πρώτους μήνες κυκλοφορίας της κονσόλας αναμένονται παιχνίδια όπως Assassin’s Creed 3, Tekken Tag Tournament 2, Scribblenauts Unlimited, Epic Mickey 2, Ninja Gaiden 3, the Armoured Edition of Batman: Arkham City, Warriors Orochi 3 Hyper, Sonic & Sega All Stars Racing Transformed, Darksiders 2, NBA 2K13 και Lego City Undercover

Αυτά για την ώρα, Stay tuned για οτι νεότερο μάθουμε.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!