Τρεις Special εκδόσεις για το Resident Evil 6, για όλες τις τσέπες.

Τρείς Special εκδόσεις είναι διαθέσιμες μέσω του αγγλικού online καταστήματος της Capcom για το Resident Evil 6 με τιμές απο 55 λίρες, μέχρι 899 λίρες!!!

Ας τα πάρουμε όμως απο την αρχή.
Η φτηνότερη απο τις 3 εκδόσεις, η tablet Case Edition περιέχει το παιχνίδι, μια tablet Case(επιλογή ανάμεσα σε 4 η κάθε μια απο τις οποίες αντιστοιχεί σε έναν χαρακτήρα της σειράς) 3 DLC maps για το Mercenaries και αυτοκόλλητα του παιχνιδιού. Ολα αυτά για περίπου 70 ευρώ.

Η επόμενη με σειρά τιμής, περιέχει οτι και η Tablet Case, συν ένα T-Shirt με το logo της DSO. Για αυτή την έκδοση θα πρέπει να ξοδέψετε 100 ευρώ και κάτι ψιλά

Τελευταία και απλησίαστη είναι η Leather Jacket Edition, η οποία περιλαμβάνει οτι η Tablet Edition και με τα 4 tablet Cases μέσα στην προσφορά, συν ένα αντίγραφο του δερμάτινου Jacket που φοράει ο Leon στο παιχνίδι, φτιαγμένο απο πραγματικό δέρμα, με το logo της DSO και ένα nametag με το όνομα του Leon στο εσωτερικό του.
Αν αποφασίσετε να πάτε για την τελευταία… αλλάξτε γνώμη άμεσα αφου θα σας κοστίσει περίπου 1125 ευρώ μαζί με κάτι ψιλά για την αποστολή!

Για να βλέπω τραπεζικούς λογαριασμούς να ανοίγουν!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!