John Koller: Έρχονται καταπληκτικά παιχνίδια στο PS3 τα επόμενα 2-3 χρόνια

Φαίνεται οτι η παρούσα γενιά κονσολών(αν μετρήσουμε σε αυτή και το Wii U) έχει αρκετά ψωμιά ακόμα να φάει, αφού σύμφωνα με στέλεχος της SCEA(Sony Αμερικής) η εταιρία θα συνεχίσει να στηρίζει το PS3 για αρκετά χρόνια ακόμα.

Εκτός απο το αγοραστικό κοινό που στοχεύει η εταιρία του, στην συνέντευξή του στο Gamespot, δήλωσε οτι η Ιαπωνική εταιρία, ετοιμάζει “εξαιρετικό περιεχόμενο τα ερχόμενα χρόνια”. O Αντιπρόεδρος του τμήματος Marketing της SCEA, John Koller, δήλωσε:

Στα επόμενα 2-3 χρόνια, για PS3 ετοιμάζεται ένα εντυπωσιακό Lineup. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το PS3 και τα επόμενα χρόνια. Αυτό είναι σίγουρο. Και θα συνεχίσουμε να το υποστηρίζουμε για όσο καιρό η κάνουλα της ανάπτυξης θα είναι ανοιχτή.

Μπορώ με σιγουριά να σας πώ οτι η κάνουλα αυτή τη στιγμή, είναι ορθάνοιχτη, και πολλά καταπληκτικά παιχνίδια θα ετοιμάζονται. Το ίδιο συμβαίνει και με το PS2, το οποίο συνεχίζει ακόμα, σας παλιός μαχητής, πολλά χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία. Υπάρχουν ακόμα παιχνίδια που κυκλοφορούν για το PS2.”

Δεν είναι λίγα τα παιχνίδια που περιμένουμε για PS3 απο εξωτερικούς συνεργάτες της Sony, με το πιο τρανταχτο όνομα να είναι το The Last Guardian, που βρίσκεται ακόμα στη σκιά, ο κ. Koller απάντησε διπλωματικά επι του θέματος:
Αρκετοί third-party τίτλοι, θα έρθουν σύντομα, ενώ υπάρχουν και πολλά first-party παιχνίδια που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Ηρθε η ώρα για την επόμενη γενιά; Η μήπως υπάρχει ακόμα ζουμί στις κονσόλες που υπάρχουν κάτω απο τις τηλεοράσεις μας;

[πηγή]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!