Nintendo TVii, ένας ακόμη λόγος να βιδώσετε το Wii U στο σαλόνι σας.

Nintendo TviiΜια εξαιρετική προσθήκη ανακοίνωσε η Nintendo για την αμερικάνικη αγορά, που δυστυχώς θα αργήσουμε να δούμε σε οποιαδήποτε μορφή στη χώρα μας.

Οσοι αγοράσουν το Wii U λοιπόν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού θα αποκτήσουν πρόσβαση στο Nintendo TVii, μια υπηρεσία η οποία θα κάνει το Wii U να κατακτήσει το σαλόνι σας.

Μέσα απο το χειριστήριο της κονσόλας, θα είναι δυνατή η πρόσβαση σε Netflix, Hulu Plus, Amazon TV, και αρκετά ακόμα live tv streams για να παρακολουθείτε με άνεση τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες.

Το tablet controller οπως θα δείτε στο trailer που ακολουθεί, κρατάει δεδομένα για τον κάθε χρήστη, με τις σειρές που παρακολουθεί, ενώ ανάλογα το πρόγραμμα που παρακολουθείτε, στην οθόνη τους εμφανίζονται διάφορες πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Το Trailer μου άφησε μια αίσθηση ζήλιας, γιατι κάτι τέτοιο ομολογό θα ήθελα πολύ να το έχω στα σαλόνι μου, απο τη στιγμή μάλιστα που θα είναι εντελώς δωρεάν(θα υπάρχουν βέβαια χρεώσεις απο την εκάστοτε υπηρεσία streaming).

+1 απο εμένα Nintendo. Πολύ καλή κίνηση.

http://youtu.be/08O0G9CjcI8

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!