Port στο Ps Vita ετοιμάζεται για το Rainbow Moon

Μιλώντας στο IGN η Nils Ngai της EastAsiaSoft δήλωσε οτι βρίσκεται στα σκαριά το Port του Rainbow Moon για το PS Vita. Το RainBow Moon βρίσκεται στην κορυφη των πωλήσεων στο PSN από τον προηγούμενο μήνα που κυκλοφόρησε.

Η απόφαση τους δεν ήταν δύσκολη αφού εκτός της σχετικής επιτυχίας των JRPG’s στο PSP που πιστεύουν ότι θα συνεχιστεί και στο Vita, πολλοί οπαδοί της σειράς ζήτησαν το Port.

H Τελική απόφαση για τη μεταφορά του Rainbow Moon στο PS Vita πάρθηκε κυρίως από την μεγάλη επιτυχία του παιχνιδιού στο PS3 και το feedback που πήραμε. Τους τελευταίους μήνες έχουν λάβει εκατοντάδες αιτήματα τα οποία στο τέλος επηρέασαν την απόφαση μας.”

Το παιχνίδια για το PS Vita θα πρόκειται για ένα καθαρό Port, οι άνθρωποι της EastAsiaSoft ψάχνουν για δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν μερικά απο τα χαρακτηριστικά του Vita, όπως για παράδειγμα το Cross Save.

To να μπορείτε να μεταφέρετε τα Saves σας μεταξύ των PS3 και Ps Vita είναι τρομερό χαρακτηριστικό και ταιριάζει απόλυτα σε παιχνίδια όπως το Rainbow Moon. Μόλις πρόσφατα ξεκινήσαμε την ανάπτυξη του Port και εκεί επικεντρωνόμαστε αφού απαιτεί πολύ περισσότερη δουλειά από ότι φαντάζεστε.”

Το παιχνίδι αναμένεται μέσα στο 2013 αλλά δεν έχει παρθεί ακόμα η απόφαση για την τιμή του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα προσφέρει την δυνατότητα Cross Buy.

Ξέρω οτι υπάρχουν μερικά παιχνίδια που έχουν τη δυνατότητα να σας προσφέρουν την αγορά των παιχνιδιών και στις 2 πλατφόρμες στην τιμή του ενός, αλλά δυστυχώς εμείς δεν έχουμε τέτοια δυνατότητα. Δεν χρησιμοποιούμε μια έτοιμη μηχανή ή Framework το οποίο έχει σχεδιαστεί να δουλεύει και στις δύο κονσόλες. Υπολογίζουμε ότι θα χρειαστούμε σχεδόν εννέα μήνες για να μεταφέρουμε το Rainbow Moon στο PSVita και ο χρόνος που χρειάζεται είναι μεγάλος για το διανέμουμε δωρεάν.

Αφού δεν έχουμε τη δυνατότητα αυτή ψάχνουμε τρόπους για να αγοράσουν το παιχνίδι οι κάτοχοι του τίτλου στο PS3 με χαμηλότερη τιμή. Το ίδιο θα συμβεί και για όσους αγοράσουν το παιχνίδι και για τις δύο κονσόλες την ίδια στιγμή. Δεν πρόκειτε να χρεώσουμε διπλή τιμή αν θέλετε να αγοράσετε και τις δύο εκδόσεις.”

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!