Teaser Trailer για το Brothers – A tale of two sons

Ένα Teaser trailer δημοσίευσε η 505 Games για το Brothers- A tale of two Sons το οποίο αρχικά είχε γίνει γνωστό με την κωδική ονομασία P13.

To παιχνίδι είναι το δεύτερο τέκνο της συνεργασίας μεταξύ της 505 games και της Starbreeze Studios(Chronicles Of Riddick,Syndicate) μετά το Payday: The Heist.

Δεν έγινε γνωστο, τι παιχνίδι ακριβώς πρόκειται να είναι το Brothers αφού ακόμα και στο Trailer έμφαση δίνετε κυρίως στα εντυπωσιακά περιβάλλοντα με καρτουνίστικο χαρακτήρα, που κυριαρχούν στο video. Οι δημιουργοί του παιχνιδιού μας έδωσαν μόνο μερικά στοιχεία σχετικά με την ιστορία του παιχνιδιού:

Ένας άντρας στο χείλος του θανάτου. Οι δυο γιοί του προσπαθώντας απεγνωσμένα να σώσουν τη ζωή του πατέρα τους έχουν πλέον μια και μοναδική επιλογή.

Πρέπει να ξεκινησουν ένα ταξίδι για να βρούν το “νερό της ζωής” και θα πρέπει να βασιστούν ο ένας στον άλλο για να επιβιώσουν. Ο ένας θα πρέπει να φανεί δυνατός εκεί που άλλος θα βρεθεί αδύναμος, γενναίος εκεί που άλλος θα δειλιάσει. Θα πρέπει να είναι…αδέλφια

Ωραία! Μου μυρίζει Co-op και ελπίζω σε κάτι καλό!

Για το παιχνίδι έχει βάλει το χεράκι του και ο Josef Fares ένας Σουηδός σκηνοθέτης.

Οταν για πρώτη φορά φαντάστηκα το Brothers – A tale of two sons, ήξερα οτι ήθελα να συνδιάσω το βαθύ σενάριο μιας ταινίας, με την εμπειρία ενός Video game, που θα επιτρέψει στους παίκτες να συνδεθούν συναισθηματικά με τους χαρακτήρες την ώρα που θα περιφέροντε σε περιβάλλοντα όπως πυκνοφυτεμένα δάση και επικινδυνες βουνοπλαγιές

Το Brothers: A Tale of Two Sons θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2013 αποκλειστικά το Xbox Live Arcade

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!