To Playstation Plus επεκτείνεται και στο Playstation Vita

Τον περασμένο Αύγουστο κατα τη διάρκεια της Gamescom η Sony είχε ανακοινώσει την επέκταση του Playstation Plus και στο PS Vita. Σήμερα ο Ιαπωνικός κολοσσός, επιβεβαιώνει οτι η προσθήκη του PS+ στο Vita θα γίνει τον Νοέμβριο που μας έρχεται.

Μάλιστα όλοι όσοι είναι ήδη μέλη του Playstation Plus για PS3, θα αποκτήσουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του Vita εντελών δωρεάν, όπως και όλοι όσοι εγγραφούν τώρα. Αν έχετε δηλαδή και τις δύο κονσόλες, θα πληρώνετε μια συνδρομή και για τα δύο!

Εκτός αυτών στο PS Vita το PS+ θα σας προσφέρει:

  • Δυνατότητα να παίζετε ορισμένα πλήρη παιχνίδια απο το Playstation Store, εντελώς δωρεάν, για όσο καιρό θα είστε συνδρομητές. Τα παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα για αυτή την υπηρεσία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.
  • Εκπτώσεις σε παιχνίδια του PS Vita αποκλειστικά για συνδρομητές.
  • Online Cloud Storage χωρητικότητας 1GB για να ανεβάζετε τα SaveGames σας.
  • Το Psvita θα κατεβάζει αυτόματα συγκεκριμένα Demos παιχνίδιων, όπως και τις αναβαθμίσεις συστήματος.
  • Τέλος θα σας προσφέρει αυτόματο Συγχρονισμό Trophies ανα χρονικά διαστήματα.

Χμμ. Δεν είναι άσχημο deal, ειδικά αν έιστε κάτοχος και PS3. Ας περιμένουμε να δούμε ποια είναι τα παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα δωρεάν, και το ξανασυζητάμε!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!