To Xbox Live εγκαινιάζει το νέο σύστημα ανταμοιβής

Πάνω που είστε σίγουροι ότι το Gamescore σας στο Xbox είναι απλά για να ρίχνετε γκόμενες  (σοβαρά; Ρίξατε γυναίκα με το Gamescore; Walkthrough plz!) έρχεται η Microsoft να σας αλλάξει γνώμη, και εγώ να σας το μεταφέρω.

Πριν αρχίσω να σας τονίσω  ότι η υπηρεσία ανταπόδοσης δεν είναι διαθέσιμη ακόμα στην Ελλάδα, και δεν ξέρω αν θα γίνει, προσεύχομαι διαρκώς όμως μήπως βγούμε από την κρίση.

Η MS λοιπόν αποκάλυψε το νέο σύστημα «ανταμοιβής» για όσους κυνηγάνε τα Achievements.

Όσοι λοιπόν είστε Gold Members και έχετε Gamescore από 3000 μέχρι 9999 θα λάβετε ένα Special δώρο τον μήνα τον Γενεθλίων σας.  Πριν σας τρελάνω θα σας δώσω ένα tip. Tο δώρο είναι λεφτά!  Αν τα γενέθλιά σας πλησιάζουν μην ανοίξετε καινούργιο λογαριασμό στα νησιά του πάσχα, περιμένετε να τελειώσω.

ΑΝ λοιπόν είστε Gold Member με το Gamescore σας να είναι ανάμεσα στις 3000 και 9999 τον μήνα τον γενεθλίων σας, θα λάβετε(get ready to get your world ROCKED!) 25 Cents. Όχι δεν κάηκαν Pixel από την οθόνη σας και δε λείπουν πολλά ψηφία στην αρχή, είναι όλα και όλα 25 cents.

Μια στιγμή όμως, τα δώρα δε σταματάνε εδώ. Αν είστε παθιασμένοι Achievement Hunters και έχετε περισσότερους από 10.000 πόντους αλλα λιγότερους από 25.000 κερδίζεται 1% επιστροφή στις αγορές σας από το Xbox Live Marketplace.

To μεγάλο παζάρι όμως είναι για αυτούς που έχουν περισσότερο από 25.000 Gamescore. Αυτοι η λίγοι τυχεροί, μέλλοντες εκατομμυριούχοι, θα γλιτώσουν το συντριπτικό 2% από τις αγορές τους. Με λίγα λόγια αν ξοδέψετε 100 ευρώ σε αγορές θα σας επιστραφούν 2 ολόκληρα ευρώ σε MS Points.

Όπως προείπα η Ελλάδα δεν είναι μέλος ακόμα της προσφοράς, και δεν ξέρω αν θα γίνει. Μπορούμε να ελπίζουμε όμως.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!