Worms Revolution. Τα σκουλίκια δεν είπαν την τελευταία τους λέξη!

Απανταχού Wormoholics , ανα χείρας τα Super Sheep σας και οπλίστε τα Holy Bombs. Τα πιο συμπαθητικά σκουλίκια του κόσμου επιστρέφουν!

H team17 δημοσίευσε ένα Trailer για το φρέσκο Worms Revolution μια πιο μοντέρνα εκδοχή του κλασσικού Worms.

Ευτυχώς οι δημιουργοί της σειράς άφησαν γρήγορα στην άκρη τις δοκιμές για μεταφορά του κόσμου των Worms στις 3 διαστάσεις, και το νέο παιχνίδι έχει τη συνηθισμένη 2D οπτική γωνία ενώ έχει προσθέσει αρκετά στοιχεία για να ανανεώσει τη σειρά.

Στο νέο Worms, τα physics είναι βελτιωμένα, με αρκετά αντικείμενα στην πίστα να σας δίνουν τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης, για να ξεκάνετε πιο εύκολα τα αντίπαλα σκουλίκια. Ιδιαίτερη προσοχή, έχει δωθεί και στο νερό, το οποίο θα χρησιμοποιείται συχνά στο παιχνίδι, ενώ την εμφάνιση τους κάνουν και οι Classes για τα σκουλίκια σας που πλέον έχουν ιδιαίτερες ικανότητες!

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μόνο μέσω ψηφιακής διανομής, σε PC, XBOX 360 και PC, στις 10 Οκτωβρίου, και θα κοστίζει 13 ευρώ.

Ετοιμαστείτε για το αιμοτοκύλισμα!

http://youtu.be/NRgHv8SQif4

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!